Rockhopper´s quest
Rockhopper´s quest
Rockhopper potřebuje pomoc s postavením zbrusu nového majáku na ostrově zvaném Vrakoviště lodí. Proč? Přece proto aby tam neztroskotaly další lodě. Navštivte všechny tři ostrovy a objevte tajemství vrakoviště!
Tady diskutujte o této akci.
Tady diskutujte o této akci.
Re: Rockhopper´s quest
Mě se strašně libí,ale mohli by tam dát ještě jeden item
CP je nej online hra!!!!
získaš známku, môžeš stretnúť RH ale čakal som viac čo už
4fun [flash_animace][/flash_animace]
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem od téhle párty čekala víc, ale jako je dobráwerf píše:získaš známku, môžeš stretnúť RH ale čakal som viac čo už
A co byste tam ještě chtěli? Já se akorát těšil na nového puffla, ale jinak skvěléKnedlik píše:Taky jsem od téhle párty čekala víc, ale jako je dobráwerf píše:získaš známku, môžeš stretnúť RH ale čakal som viac čo už
napríklad jak bola tá neviem presne jak sa volala tá párty čo sme bojovali proti Herbertovi s tými troma drakmi to bolo niečo ale nie že to najlepšie s párty že si na loďi , správiš úlohu za 5 minút a zvyšok párty nič. Je to potom proste nuda, ale CP zďaleka nie je to čo bývalo ...
4fun [flash_animace][/flash_animace]
No dobře, ale k tomu musíš započítat dle mě výbornou hudbu desing ostrovů samotný fakt, že pluješ na lodi. Minimálně poslední dvě párty byly výborné jak hudbou tak desingem to není jenom o úkolu...werf píše:napríklad jak bola tá neviem presne jak sa volala tá párty čo sme bojovali proti Herbertovi s tými troma drakmi to bolo niečo ale nie že to najlepšie s párty že si na loďi , správiš úlohu za 5 minút a zvyšok párty nič. Je to potom proste nuda, ale CP zďaleka nie je to čo bývalo ...
-
- Wood Rank 0
Taky jsem čekal víc. Myslel jsem si že se po těch ostrovech můžeme normálně procházet jako na CP.Knedlik píše:Taky jsem od téhle párty čekala víc, ale jako je dobráwerf píše:získaš známku, môžeš stretnúť RH ale čakal som viac čo už
Gzgi, na Fan-Club-Penguin se jmenuji raketa
Víš jak by bylo náročné vytvořit tak rozsáhlý ostrov? . Navíc co bys tam dal? Kdyby to kopírovalo CP bylo by to nudné...gzgi píše:Taky jsem čekal víc. Myslel jsem si že se po těch ostrovech můžeme normálně procházet jako na CP.Knedlik píše:Taky jsem od téhle párty čekala víc, ale jako je dobráwerf píše:získaš známku, môžeš stretnúť RH ale čakal som viac čo už
-
- Wood Rank 0
Já nemyslel aby to kopírovalo CP. Jenom jsem chtěl aby jsme se tam procházeli jako na CP. Nové místnosti. Chápeš?
Gzgi, na Fan-Club-Penguin se jmenuji raketa