tjn jsem ji poslouchal asi 3 hodiny v kuseiSasuke píše:Ta písnička je úplně mrtě chytlavá@ngel píše:já ted poslouchám
Co posloucháte?
- 
				@ngel
 - Wood Rank 1

- Kontaktovat uživatele:

Re: Co posloucháte?
pane bože!!! Oh my GORN 
zapřísáhl sem, že Xindla poslouchat nebudu protože me kuli to mu zmlatili ale on má tak cool hudbu ze ja asi zase zacnu:D

zapřísáhl sem, že Xindla poslouchat nebudu protože me kuli to mu zmlatili ale on má tak cool hudbu ze ja asi zase zacnu:D
Hledám Assassins Creed věci. Pište pokud máte

lepší je podle mě třeba hollywoodPlatfus píše:pane bože!!! Oh my GORN
sem tam si najdu čas i pro T.Kluse ale jenom určité píšničky
- 
				PavelDuong
 - Wood Rank 0

Všemožný hudby ... ani NEVÍM kolik mám v mobile hudeb ...žeby 1000 a víc ? 

Mám moc ráda 90tá léta, třeba S Club 7 - Bring It All Back( tu písničku si poslechnu denně asi 4krát 
 )
další: Rednex, Roxette, Britney Spears, Jennifer Lopez, Nicole Scherzinger, Spice Girls, Selena Gomez, Enrique Iglesias, seriál NA PARKET!(disney channel)....
Mám na MP3 přehrávači asi 130 písniček, takže
 ..................

další: Rednex, Roxette, Britney Spears, Jennifer Lopez, Nicole Scherzinger, Spice Girls, Selena Gomez, Enrique Iglesias, seriál NA PARKET!(disney channel)....
Mám na MP3 přehrávači asi 130 písniček, takže
					Naposledy upravil(a) teri 2 dne sob 10. bře 2012 12:54:54, celkem upraveno 1 x.

Staré roky: AC/DC - Whole Lotta Rosie

všechno co se mi líbí, ale asi nejoblíbenjěší poatří soundtrack ze hry Star wars:Republic Comando a http://www.youtube.com/watch?v=RpG5YuyNrqM tohle je podle mě úplně boží písnička, bohužel se blbě shání v  pořádné kvalitě  
 je dost stará

série Star Wars filmů je nejlepší série filmů na světě, jen tomu někteří ještě nepřišly na kloub.

I´m back!
Asi vše co hrají na Evropa 2 ...
tam sou vždy dobré písničky

tam sou vždy dobré písničky
Ta pesnicka je super ja som ju asi rok pocuval dokolaJežura píše:všechno co se mi líbí, ale asi nejoblíbenjěší poatří soundtrack ze hry Star wars:Republic Comando a http://www.youtube.com/watch?v=RpG5YuyNrqM tohle je podle mě úplně boží písnička, bohužel se blbě shání v pořádné kvalitěje dost stará
Supermassive Black Hole