edit:je to totiz stary item pro nemembry z nejake party a oni ho jenom dali tady a neudelali ho pro membry
hm ale kde zozeniem trainer???Drastik007 píše:ahoj chci vam rict ze pokud jste nevedeli ze ta vata ktera je v member mistnosti je pro nemembry!!!! takze hura otevrete cp trainer a dejte id 350 a mate item do ruky
chovy ty si najlepsichovy píše:trainery.club-penguin.cz/cpwave.zip98filip98 píše:hm ale kde zozeniem trainer???Drastik007 píše:ahoj chci vam rict ze pokud jste nevedeli ze ta vata ktera je v member mistnosti je pro nemembry!!!! takze hura otevrete cp trainer a dejte id 350 a mate item do ruky
sory nestihol som dopisat moja mama sa ponahlala a ja som musel tiez a zabudol som dopisat!!!Drastik007 píše:LOL aco ja?! nebyt me tak to ani nevis ze to jde a trainer umi najit i ten nejvetsi noob na googlu(nemluvim o tom ze to chovy to nasel na internetu ale ze se zbytecne ptas)
Ale naco do ti mistnosti....viš vo já ti to udělam heslo znam takže..........ffilipin píše:jak se dostanu pres trainer do ty mistnosti pro membery