není nad dobrou radu od Tailora...Mr. Tailor píše:Hlavně že ja to najdu hned.

není nad dobrou radu od Tailora...Mr. Tailor píše:Hlavně že ja to najdu hned.
díky...DavidDuong píše:http://www.touchofdeathforums.com/smf/i ... #msg241278
Podhrabe saSamko píše:tailor, vyhodíme ťa dvermi, vlezieš oknom, vyrazíme ťa oknom, vlezieš komínom, vyšmaríme ťa komínom a kade ešte vlezieš?
Na tom něco bude.....Zaujímavé, vždy když neco Platfus nebo Ty hledáte nic nenajdete...
vieš oni hľadajú niečo poriadne, nie prvú somarinu čo tam zbadajúPlatfus píše:Na tom něco bude.....Zaujímavé, vždy když neco Platfus nebo Ty hledáte nic nenajdete...
Musime uznat ze zase Tailor ties neni idiot neschopny,on by bol v pohode len by sa mohol spravat lepsie.Kebyze je milsi a slusnejsi mozno by vedel dobre poradit,ale on ide proti celemu svetu...Samko píše:vieš oni hľadajú niečo poriadne, nie prvú somarinu čo tam zbadajúPlatfus píše:Na tom něco bude.....Zaujímavé, vždy když neco Platfus nebo Ty hledáte nic nenajdete...
Len by som chcela podotknúť, Samko, ten tvoj offtopic bol trápny, neviem možno ti už Tailor vliezol aj do zadku... ale radšej to však už nechajme... A ajo... Hm, machruješ tu pekne, len by si niečomu mohol aj trochu rozumieť dokým niekomu chceš dať ban... a taktiež ho neoznačuj za debila, lebo možno nie je väčší ako si tyajo33766 píše:Podhrabe saSamko píše:tailor, vyhodíme ťa dvermi, vlezieš oknom, vyrazíme ťa oknom, vlezieš komínom, vyšmaríme ťa komínom a kade ešte vlezieš?![]()
![]()
A inak,stymto mam aj ja problem na Notebooku (ma win.7) ale ja ten edirot her nepotrebujem,takze som to ani neriesil....
Wtf...Na niektorych forach je ban za De (no domysltie si je to neslusne slovo,a na fore ho,nebudem pouzivat)Ci by za toto Tailor ten ban nemohol mat pretoze toto mi na tu De...Pripada
Ja nemachrujem a ani nechcem byt macher...Jednoducho som podotkol ze sa davaju bany za Demenciu.janka24 píše:Len by som chcela podotknúť, Samko, ten tvoj offtopic bol trápny, neviem možno ti už Tailor vliezol aj do zadku... ale radšej to však už nechajme... A ajo... Hm, machruješ tu pekne, len by si niečomu mohol aj trochu rozumieť dokým niekomu chceš dať ban... a taktiež ho neoznačuj za debila, lebo možno nie je väčší ako si tyajo33766 píše:Podhrabe saSamko píše:tailor, vyhodíme ťa dvermi, vlezieš oknom, vyrazíme ťa oknom, vlezieš komínom, vyšmaríme ťa komínom a kade ešte vlezieš?![]()
![]()
A inak,stymto mam aj ja problem na Notebooku (ma win.7) ale ja ten edirot her nepotrebujem,takze som to ani neriesil....
Wtf...Na niektorych forach je ban za De (no domysltie si je to neslusne slovo,a na fore ho,nebudem pouzivat)Ci by za toto Tailor ten ban nemohol mat pretoze toto mi na tu De...Pripada
(Neber to v zlom. Len som to zobrala s tvojej citácie, možno som to pochopila zle, v tom prípade prepáč. - "pretoze toto mi na tu De...Pripad" a ehm, nie je jedno čí napíšeme debil, alebo de...? Nie je to to isté? A nie je to myslené tak isto? )
Ak Tailora nemáte radi, nevšímajte si ho, takto by ho to prestalo baviť, ale tým, že tu píšete trápnosti ho to zrejme baví...
To je len môj názor, ospravedlňte moju ehm, vulgárnosť, ale nedalo mi to, nenapísať...