Problem (ActiveX)

Šaman
Silver Rank 5
Silver Rank 5
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem (ActiveX)

Příspěvek od Šaman »

Mr. Tailor píše:Hlavně že ja to najdu hned.
není nad dobrou radu od Tailora... :I
@ngel
Wood Rank 1
Wood Rank 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od @ngel »

Samko
Wood Rank 2
Wood Rank 2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samko »

tailor, vyhodíme ťa dvermi, vlezieš oknom, vyrazíme ťa oknom, vlezieš komínom, vyšmaríme ťa komínom a kade ešte vlezieš? "nastvany"
Som K.Č.A.S.A. agent
(nefunguje mi odznak)
Obrázek
Obrázek
Pls klik
ajo33766

Příspěvek od ajo33766 »

Samko píše:tailor, vyhodíme ťa dvermi, vlezieš oknom, vyrazíme ťa oknom, vlezieš komínom, vyšmaríme ťa komínom a kade ešte vlezieš? "nastvany"
Podhrabe sa :DD :DD :DD
A inak,stymto mam aj ja problem na Notebooku (ma win.7) ale ja ten edirot her nepotrebujem,takze som to ani neriesil....
Wtf...Na niektorych forach je ban za De (no domysltie si je to neslusne slovo,a na fore ho,nebudem pouzivat)Ci by za toto Tailor ten ban nemohol mat pretoze toto mi na tu De...Pripada ;)
Platfus
Wood Rank 2
Wood Rank 2

Příspěvek od Platfus »

Zaujímavé, vždy když neco Platfus nebo Ty hledáte nic nenajdete...
Na tom něco bude..... :-(
Hledám Assassins Creed věci. Pište pokud máte
Samko
Wood Rank 2
Wood Rank 2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samko »

Platfus píše:
vieš oni hľadajú niečo poriadne, nie prvú somarinu čo tam zbadajú :P
Som K.Č.A.S.A. agent
(nefunguje mi odznak)
Obrázek
Obrázek
Pls klik
ajo33766

Příspěvek od ajo33766 »

Samko píše:
Platfus píše:
vieš oni hľadajú niečo poriadne, nie prvú somarinu čo tam zbadajú :P
Musime uznat ze zase Tailor ties neni idiot neschopny,on by bol v pohode len by sa mohol spravat lepsie.Kebyze je milsi a slusnejsi mozno by vedel dobre poradit,ale on ide proti celemu svetu... :/
Platfus
Wood Rank 2
Wood Rank 2

Příspěvek od Platfus »

jenže u mě má vždy pravud :D :-(
Hledám Assassins Creed věci. Pište pokud máte
janka24
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od janka24 »

ajo33766 píše:
Samko píše:tailor, vyhodíme ťa dvermi, vlezieš oknom, vyrazíme ťa oknom, vlezieš komínom, vyšmaríme ťa komínom a kade ešte vlezieš? "nastvany"
A inak,stymto mam aj ja problem na Notebooku (ma win.7) ale ja ten edirot her nepotrebujem,takze som to ani neriesil....
Wtf...Na niektorych forach je ban za De (no domysltie si je to neslusne slovo,a na fore ho,nebudem pouzivat)Ci by za toto Tailor ten ban nemohol mat pretoze toto mi na tu De...Pripada ;)
Len by som chcela podotknúť, Samko, ten tvoj offtopic bol trápny, neviem možno ti už Tailor vliezol aj do zadku... ale radšej to však už nechajme... A ajo... Hm, machruješ tu pekne, len by si niečomu mohol aj trochu rozumieť dokým niekomu chceš dať ban... a taktiež ho neoznačuj za debila, lebo možno nie je väčší ako si ty ;)
(Neber to v zlom. Len som to zobrala s tvojej citácie, možno som to pochopila zle, v tom prípade prepáč. - "pretoze toto mi na tu De...Pripad" a ehm, nie je jedno čí napíšeme debil, alebo de...? Nie je to to isté? A nie je to myslené tak isto? )
Ak Tailora nemáte radi, nevšímajte si ho, takto by ho to prestalo baviť, ale tým, že tu píšete trápnosti ho to zrejme baví...
To je len môj názor, ospravedlňte moju ehm, vulgárnosť, ale nedalo mi to, nenapísať...

Obrázek
ajo33766

Příspěvek od ajo33766 »

janka24 píše:
ajo33766 píše:
Len by som chcela podotknúť, Samko, ten tvoj offtopic bol trápny, neviem možno ti už Tailor vliezol aj do zadku... ale radšej to však už nechajme... A ajo... Hm, machruješ tu pekne, len by si niečomu mohol aj trochu rozumieť dokým niekomu chceš dať ban... a taktiež ho neoznačuj za debila, lebo možno nie je väčší ako si ty ;)
(Neber to v zlom. Len som to zobrala s tvojej citácie, možno som to pochopila zle, v tom prípade prepáč. - "pretoze toto mi na tu De...Pripad" a ehm, nie je jedno čí napíšeme debil, alebo de...? Nie je to to isté? A nie je to myslené tak isto? )
Ak Tailora nemáte radi, nevšímajte si ho, takto by ho to prestalo baviť, ale tým, že tu píšete trápnosti ho to zrejme baví...
To je len môj názor, ospravedlňte moju ehm, vulgárnosť, ale nedalo mi to, nenapísať...
Ja nemachrujem a ani nechcem byt macher...Jednoducho som podotkol ze sa davaju bany za Demenciu.
No a vlastne si to nepochopila uplne.Ale to je jedno...Vznika tu flame :) Nechcete to lock? "?"
Zamčeno