prosííííím, ja pozerám videa... hľadám návody... a stále mi to nejdeLilly49221 píše:To je to kde sa chodí po stene??? lebo mne to vôbec nejde, raz sa mi to podarilo a už neviem... to bola asi náhoda.... ktorými tlačítakami sa to robíDavidDuong píše: Umí někdo wall jumping?![]()
![]()
![]()
??????????????
hrám to asi dva dni, mám asi 30 syrov
Transformice
- Lilly49221
- Wood Rank 1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Transformice

Sipkami,hore vlavo,alebo hore v pravo,musis sa to naucit musis to mat v prstoch,rychlo pracovat s rukami vediet,cele tajomstvoLilly49221 píše:prosííííím, ja pozerám videa... hľadám návody... a stále mi to nejdeLilly49221 píše:To je to kde sa chodí po stene??? lebo mne to vôbec nejde, raz sa mi to podarilo a už neviem... to bola asi náhoda.... ktorými tlačítakami sa to robíDavidDuong píše: Umí někdo wall jumping?![]()
![]()
![]()
??????????????

- Lilly49221
- Wood Rank 1
- Kontaktovat uživatele:
Sipkami,hore vlavo,alebo hore v pravo,musis sa to naucit musis to mat v prstoch,rychlo pracovat s rukami vediet,cele tajomstvoajo33766 píše:prosííííím, ja pozerám videa... hľadám návody... a stále mi to nejdeLilly49221 píše:To je to kde sa chodí po stene??? lebo mne to vôbec nejde, raz sa mi to podarilo a už neviem... to bola asi náhoda.... ktorými tlačítakami sa to robíLilly49221 píše:![]()
![]()
![]()
??????????????

................... budem sa o to pokúšať ked to vedia ostatný....

Dnes sem si zkusil bootcamp...
Šel sem jich 6
1xPrvy
2x Udelane...
Někdy je to makačka
Šel sem jich 6
1xPrvy
2x Udelane...
Někdy je to makačka
- fsf333
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá hra
. Akorát mě štvě, když jsem šaman... To mi moc nejde... Já se třeba vždycky odpálim
.

Liga Jitsu Borec 1 - Vítěz
Liga Jitsu Borec 2 - Vítěz
Jitsu Outpost 3 - Vítěz
Liga find four 2 - Vítěz
Jitsu Ponec - 2 Místo
Liga Jitsu Borec 5 - 3 Místo
Liga find four - 3 Místo
Vyměňuji a prodávám Jitsu karty. Klikni zde.
Seznam všech karet (Kromě serie Water) tady.
Já třeba nevím jak dát neviditelný krabice a prkna a jak ty kuličky který to držej pohromadě,to taky nevím 

- Lilly49221
- Wood Rank 1
- Kontaktovat uživatele:
Ja už (myslím), že som na to prišla- keď stlačíš B tak to ide, ale neviem či všetkoFlorinQa píše:Já třeba nevím jak dát neviditelný krabice a prkna a jak ty kuličky který to držej pohromadě,to taky nevím

Mezerník- zneviditelníteLilly49221 píše:Ja už (myslím), že som na to prišla- keď stlačíš B tak to ide, ale neviem či všetkoFlorinQa píše:Já třeba nevím jak dát neviditelný krabice a prkna a jak ty kuličky který to držej pohromadě,to taky nevím
,,C,,- uděláte žlutou kuličku na stranách nebo ve prostřed.. a tak k něčemu připevníte
,,B,, - červená v prostředku
,,N,, Otáčející Předmět
- Lilly49221
- Wood Rank 1
- Kontaktovat uživatele:
ohh dakujeme!Blooman píše:Mezerník- zneviditelníteLilly49221 píše:Ja už (myslím), že som na to prišla- keď stlačíš B tak to ide, ale neviem či všetkoFlorinQa píše:Já třeba nevím jak dát neviditelný krabice a prkna a jak ty kuličky který to držej pohromadě,to taky nevím
,,C,,- uděláte žlutou kuličku na stranách nebo ve prostřed.. a tak k něčemu připevníte
,,B,, - červená v prostředku
,,N,, Otáčející Předmět

jak tady nekdo rikal ze jim nejde wall jump me jde dost dobre obcas spadnu ale jinak mi to jde
mam asi 730 syru

mam asi 730 syru