Jaké hry hrajete ?
-
- Wood Rank 0
Re: Jaké hry hrajete ?
Já hraju poslední dobou hlavně Worms mayhem (sem tam i Worms world party) ,SPORE a Flatout 2
ja nevem zohnat counter strike sourceVindou píše:Teď furt pařim Counter Strike Source, Counter Strike 1.6Pařba jak hrom

Aj tento rok som to hladal na nete ale tiez som nensiel wolfensteina ale vtedy som to mal z CDVindou píše:Já to zkoušel najít na netu a nenašel jsem.batman12 píše:Skús The back of the castle Wolfenstine![]()
Jinak teď hraju HOOODNĚ STARÝ hry ty na Windows 98/METak teda hraju Dune 2000
A inak kto by so chcel somnou zahrat cez Non-Steam?????????
P.S:Niesom najlepsi lebo su tam sami cheateri

-
- Wood Rank 0
Stronghold Kingdoms, Half-life 2, Posel Smrti, Polda 1-5 a Club Penguin
Já jsem si to osboně koupil a mám Steam verzi. Ale jestli cheš non-steam tak na netu najdeš spustu torrentů. Doporučuju si stáhnout torrent ve kterym je instalační soubor a ještě patche. Spolužák tam instaloval jenom 3.batman12 píše:ja nevem zohnat counter strike source![]()
Když se tak koukám na svoje starý příspěvky, tak si říkám jakej jsem to byl malej blbeček :D
Ja by som zahral,gamesites AWP War,Zombie a Classic sem tam zahram (na prvych dvoch som extra vip,na clasicu ne bo ho tak casto nehravam.napisem ti na skype mam ta pridaneho)batman12 píše:A inak kto by so chcel somnou zahrat cez Non-Steam?????????

Age of Empires,Swat 4,Deer Hunter,CLUB PENGUIN,Transformice,combat arms a občas si zahraju i něco dalšího
všechny hry které hraji jsou i multiplayer
všechny hry které hraji jsou i multiplayer