To jsem chtěl napsatbatman12 píše:ja tam nemozem ani stavatajo33766 píše:Stavas a neskor ti ho builder da (to je normalni nieco ako admin len dava ranky za dobre postavene veci)
Minecraft
Re: Minecraft
diki uz mi to ideLisured píše:Zkus v nastavení změnit render distance na nejnižší a přepnout graphics na fast.wasdreq2 píše:mne ta hra seka
pri tom videou ako prezit prvu noc on si tam nejako zvecili miesto na crafting ako bolo tam viac policok ako sa to robi?????
Nezaložíme server pokud to jde který bude jen pro nás? Ptám se proto, že když jsem šel na Free Build server tak jsem tam asi hodinu stavěl "kostel" , když ho už skoro mám tak tam příjde nějaký (promiňte) hovado co mi zničí základy a to co jsem zrovna dodělal, chtěl jsem napsat ať jde někam ale tohle většinou bývaj blbečci kterým to dělá radost tak jsem to vypl protože nemá cenu to dělat znovu.

- 
				ajo33766

Server,mozme,cez Javu sa robi,a na tom servery emozes stavat,musis napisat /j guest a odist zo spawnu a stavat (ale velmi nemas kde)

pomoze mi niekto??wasdreq2 píše:pri tom videou ako prezit prvu noc on si tam nejako zvecili miesto na crafting ako bolo tam viac policok ako sa to robi?????
Asi si na to video nekoukal pořádně, koukni na něj třeba víckrát ale fakt důkladně a zjístíš towasdreq2 píše:pomoze mi niekto??wasdreq2 píše:pri tom videou ako prezit prvu noc on si tam nejako zvecili miesto na crafting ako bolo tam viac policok ako sa to robi?????
- 
				Ccdn
 - Moderátor

A nebo stačí hledat.
viem ze potrebujem tu krabicu
potom myslim ze ku tej krabicy co si z toho dreveneho postavim mam prist a nieco stlacit ale nwm co

potom myslim ze ku tej krabicy co si z toho dreveneho postavim mam prist a nieco stlacit ale nwm co
- 
				ajo33766

Hladam ti to,ale nezda sa mi ze daco take existuje.wasdreq2 píše:viem ze potrebujem tu krabicu
- 
				Ccdn
 - Moderátor

Jo aha. Klikni na tu krabici pravým tlačítkem myši