Série Ledoborci - vysvětlení , novinky , informace

Najdete zde srazy, které již proběhly, nebo se neuskutečnily, také zde staré spolky, které již nejsou aktivní.
Zamčeno
Tojsemja
Wood Rank 0
Wood Rank 0
Příspěvky: 231
Registrován: čtv 17. čer 2010 15:31:28
Skype: superhracmadagascar
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Série Ledoborci - vysvětlení , novinky , informace

Příspěvek od Tojsemja »

Když vznikla upravená verze webu , přibyla možnost přidávat srazy . Nikdo se k tomu ze začátku moc nehrnul , tak jsem chtěl přidat první . Přemýšlel jsem nad jménem a obsahem , a pak jsem si vzpoměl na konspirační teorie ohledně tzv. " tipnutí icebergu " . Všichni o tom někdy slyšeli , prostě , když bude na Icebegu určitý počet lidí , převrátí se , zlomí se , potopí se ... různé verze . Jméno mě napadlo podle lodí , které jsou určeny pro ploutí na zamrzlých oblastech - přezdívány jako ledoborci ( Wikipedie ) .

Dost mě překvapilo , že se na něj přihlásil až takový počet lidí , přes 50 , což je rekord oklikání " Zůčastnit se " za celou dobu této funkce na webu ! Jenže pak přišlo na sraz jenom asi 17 lidí , což je také pěkný počet , ale já chtěl těch 50 dohnat .

Proto jsem přidal sraz jménm " Ledoborci , Volume 2 " . Z názvu mělo být poznat , že jde o pokračování . Účast potvrdilo 30 lidí , a troufal bych si říct , že skoro všichni , kdo klikli na " Zúčastnit se " , přišli . Paradoxně , jeden z těch , co nepřišli , jsem byl já . Čekal jsem nedopatřením na serveru " Snow Shoe " , zatímco sraz byl na " Snow Bank " . Všiml jsem si toho , když jsem jen tak brouzdal , protože jsem se nudil , jelikož jsem si myslel , že nikdo nepřijde ( byl jsem na špatném serveru ) . Pak v Info čtu " You're on server Snow Shoe " , na liště čas 18.32 . Můj výraz popisovat radši nebudu , aby to nebylo proti nějakým pravidlům ...

Nejbližší sraz bude v aktuální době 27.1.2011 , pod názvem " Ledoborci , 3rd part " . Slibuju si od toho alespoň mojí omluvu za předešlý sraz . Podívat se na něj můžete klasicky tady .

Od Šamana a od ostatních jsou velmi podařené fotky tady . ;)

Prosím , sílejte svůj názor na sérii srazů " Ledoborci " . :)
FREINDSHIP IS MAGIC
Obrázek
Zamčeno