Minecraft
Re: Minecraft
Má to být i na iPhone či iPod Touch
A pokud se k vaší posteli nějak můžou dostat příšery, tak se probudíte, čas se neposune a nějaká bude stát u vaší postele, takže žádné neosvětlené prostory spojené s vaší ložnicí!
Lisured podle vzoru pán
tu novu verziu si musim stiahnut????Lisured píše:Bez příšer by to zas byla moc nuda.Mise888 píše:štve mě že nemůžu za vámia jestli chcete aby vám Creepeři neničili domy a výtvory poproste Lisureda ať vám Peacful nemusíte mě poslouchat jen dávám návrh aby jste se nebáli o domky a své výtvory
Jinak vyšla nová verze minecraftu. Jsou v ní postele, opakovače pro elektrické obvody, nový formát mapy, upravené nastavení, tři nové bloky o poloviční výšce (písečný kámen, kočičí hlavy, dřevo) a spousta malých změn.
Server nepoběží dokud nevydají novou verzi. Používám totiž systém craftbukkit a ten ještě v nové verzi nevyšel. (Koho to zajímá sledujte @Craftbukkit
Edit: a další zajímavost v letošním roce se dočkáme hry Minecraft také na Androidu. Ti co mají telefon (nebo i tablet) s androidem se mohou těšit.
Ak mas offic verzi tak sa ti sama napatchujewasdreq2 píše:tu novu verziu si musim stiahnut????Lisured píše:Bez příšer by to zas byla moc nuda.Mise888 píše:štve mě že nemůžu za vámia jestli chcete aby vám Creepeři neničili domy a výtvory poproste Lisureda ať vám Peacful nemusíte mě poslouchat jen dávám návrh aby jste se nebáli o domky a své výtvory
Jinak vyšla nová verze minecraftu. Jsou v ní postele, opakovače pro elektrické obvody, nový formát mapy, upravené nastavení, tři nové bloky o poloviční výšce (písečný kámen, kočičí hlavy, dřevo) a spousta malých změn.
Server nepoběží dokud nevydají novou verzi. Používám totiž systém craftbukkit a ten ještě v nové verzi nevyšel. (Koho to zajímá sledujte @Craftbukkit
Edit: a další zajímavost v letošním roce se dočkáme hry Minecraft také na Androidu. Ti co mají telefon (nebo i tablet) s androidem se mohou těšit.

no to neviem ci mam offic verziu
a ak nemam??
a ak nemam??
Tak musis najst hnusnu vec....Menom...wasdreq2 píše:no to neviem ci mam offic verziu
a ak nemam??
crack
-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
Je Online ale když to je online lisureede tak nemůžu tam jít protože tam nemám multiplayer 

- fsf333
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na stránkách http://ogion.ath.cx/ je napsáno toto: (Červeně jsem vyznačil co porušuješ s tou farmou... Ještě jedno pravidlo porušuješ, ale toho se to netýká...)ajo33766 píše:Naco borit?Zatim se tam nic nestavi takze ne,nemusite mi vsechno borit...Aspon tohle nefsf333 píše:Juchůůůů! Teďka jdu na trénink, takže asi tak v 20:00 se tam dostanu a konečně dodělám ten vchod do igloo! Jo a mám v plánu ještě něco postavit...Lisured píše:Server opět běžíA tu Ajovu farmu bych zbořil, hrozně tam překáží... Né úplně zrušit, ale tu zeď okolo jo... Udělal bych jenom třeba plot a né nějakou obrovskou krychly, stejně jí hned creepři zničí...
pravidla:
Hráči jsou povinni respektovat následující pravidla. Jejich porušení bude potrestáno banem
* Neničit práci ostatních uživatelů
* Uposlechnout případné pokyny OP
* Nepoužívat TNT bez povolení (uděluje správce serveru na dobu 10 minut)
* Nestavět v blízkosti divů světa (20 metrů)
* Bez zvláštního povolení nepoužívat lávu (uděluje správce serveru na určité místo)
* Nestavět objekty větší než 27 m3 (3×3×3 m) bez povolení (povolení uděluje správce a zanese plánovaný objekt do územního plánu)
* Objekty postavené bez stavebního povolení budou dematerializovány
* Neútočit na ostatní hráče
* Staveniště musí být označeno cedulemi (k dostání např. u Lisureda) a to na všech čtyřech rozích. Je li jedna strana staveniště delší než 200 metrů, musí být každých 200 metrů cedule. Na ceduli bude uvedeno o jaký objekt se jedná a jméno odpovědného stavbyvedoucího.
* Nedělat veliké exploze (více než 3 TNT generují velké množství částic, které by mohly zpomalit server)
* Vždy zavírat dveře pevnosti (časem se budou zavírat samy, ale zatím je zavírejte!!!)
* Neurážet ostatní hráče
Na druhou stranu si hráči mohou vzít věci z jakékoliv truhly ve skladu, není-li označena cedulí se jménem. Pokud si hráč z truhly něco vezme, stává se jeho morální povinností truhlu doplňovat.
Divy světa:
Velké iglú
Vytvořil ho fsf333 16. února.

Jo a když chci být na tom serveru, tak se mi to hrozně seká... Né počítačem ani ničim, v singlu mi to de normálně.... Ale nenačítá se mi mapa, když něco napíšu tak to trvá 5 minut než se to ukáže atd... Asi špatný připojení nnebo co... Vždycky mi to spadne a napíše: Interal Exception: Java.net.Socketexception: Connection reset. Co s tim?
A ta verze Minecraftu Beta 1.3_01 má lepší grafiku, de v ní udělat další věci prostě super

Liga Jitsu Borec 1 - Vítěz
Liga Jitsu Borec 2 - Vítěz
Jitsu Outpost 3 - Vítěz
Liga find four 2 - Vítěz
Jitsu Ponec - 2 Místo
Liga Jitsu Borec 5 - 3 Místo
Liga find four - 3 Místo
Vyměňuji a prodávám Jitsu karty. Klikni zde.
Seznam všech karet (Kromě serie Water) tady.
jj nová grafika už to nevypadá jako hra pro děti =) a vrátí se slizouni!Lisured píše:Bez příšer by to zas byla moc nuda.Mise888 píše:štve mě že nemůžu za vámia jestli chcete aby vám Creepeři neničili domy a výtvory poproste Lisureda ať vám Peacful nemusíte mě poslouchat jen dávám návrh aby jste se nebáli o domky a své výtvory
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
=)

ked sa chcem pripojit na lisuredov server tak musim mat zaplateny minecraft ???
viem ze najprv musim napisat SZ ale pytam sa dopredu
viem ze najprv musim napisat SZ ale pytam sa dopredu