Hádejte Slovo 2
Re: Hádejte Slovo 2
Billy Bob
Ne, to je moc písmenFlorinQa píše:Billy Bob

-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
sarinka psala Waddle around and meet new friend ale to není pravda je to Waddle around and meet new friends
-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
To je jedno Waddle around and meet new friend to je správněAlex píše:sarinka psala Waddle around and meet new friend ale to není pravda je to Waddle around and meet new friends

Waddle around and meet new FRIENDS ne FRIENDMartinNiemiec píše:To je jedno Waddle around and meet new friend to je správněAlex píše:sarinka psala Waddle around and meet new friend ale to není pravda je to Waddle around and meet new friends

-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
CHÁPU!Alex píše:Waddle around and meet new FRIENDS ne FRIENDMartinNiemiec píše:To je jedno Waddle around and meet new friend to je správněAlex píše:sarinka psala Waddle around and meet new friend ale to není pravda je to Waddle around and meet new friends![]()
![]()
Friend a Friends Je to samé tak proč to řešíš ! jinak už to neřeš

Když řikám, že to neni Billy Bob, tak to neni Billy bobMartinNiemiec píše:BillyBob?between píše:Ne, to je moc písmenFlorinQa píše:Billy Bob
To je jedno.Alex píše:Waddle around and meet new FRIENDS ne FRIENDMartinNiemiec píše:To je jedno Waddle around and meet new friend to je správněAlex píše:sarinka psala Waddle around and meet new friend ale to není pravda je to Waddle around and meet new friends![]()
![]()
Jeden překlep. Já jí to uznávám, protože ona mi taky jednou uznala, že jsem napsal "coffie" ale sosinek mě pak opravil, že to je "coffee" ale Sarinka mi to uznala

Ale jinak díky, 6e sis vimnul

nie je to to iste ale no boze jedno pismenko nevadi
Chci vědět co je b---- b---
Nápověda:
Černá
Teď už by to mělo jít rychleji
Nápověda:
Černá
Teď už by to mělo jít rychleji