Minecraft
Re: Minecraft
Ahoj,znáte cz stránky o minecraftu majncraft.cz? jestli to tu je tak se omlouvám.
to je normální ovce skáče a omylem skočila do vozíčku a už se ven nedostala nemusel jsi jí zabít stačilo zničit vozíčekwasdreq2 píše:Ccdn uz mam aj ja jednu zvlastnost
neurobil som screen ale napisem o co ide
postavil som kolajnice na to som dal voziky potom som odisiel a ked som sa vratil tak na tom voziku jazdila ovca
neviem ako to urobila ze do toho nasadla ale nechcelo ju to dat dole tak som ju musel zabit

Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
=)

a někdy i creeperMise888 píše:to je normální ovce skáče a omylem skočila do vozíčku a už se ven nedostala nemusel jsi jí zabít stačilo zničit vozíčekwasdreq2 píše:Ccdn uz mam aj ja jednu zvlastnost
postavil som kolajnice na to som dal voziky potom som odisiel a ked som sa vratil tak na tom voziku jazdila ovca
neviem ako to urobila ze do toho nasadla ale nechcelo ju to dat dole tak som ju musel zabitjednou tam může skočit kráva,prase a kuře

teraz uz som bol pri tomMise888 píše:to je normální ovce skáče a omylem skočila do vozíčku a už se ven nedostala nemusel jsi jí zabít stačilo zničit vozíčekwasdreq2 píše:Ccdn uz mam aj ja jednu zvlastnost
neviem ako to urobila ze do toho nasadla ale nechcelo ju to dat dole tak som ju musel zabitjednou tam může skočit kráva,prase a kuře
ale tento krat to bola krava a potom kura
ale oni tam neskocili
kura stalo vedla vozika a zrazu sa objavila vo voziku
mam aj screeny

-
- Moderátor

Po delší době jsem zase hrál Minecraft

blooman kedy pojde server???
Ako to prosím ťa robíš?Ccdn píše:
Po delší době jsem zase hrál Minecraft

-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
Nemůžu to hrát Kde je návod a odkaz na stáhnutí? Pls Na SZ já chci to hrát a na XP Windows Já to totiž chci hrát ale nejde to! zkusil jsem stranku http://www.minecraft.com ale ta nejde! zkusil jsem to stahnout nebo nainstalovat ale chci free! a nejde fakt to!
Fakt to nejde jestli mi dáte do sz tu stránku DÍKY! Fakt díky 

hlavní stránka MiineCraftu je www.minecraft.netMartinNiemiec píše:Nemůžu to hrát Kde je návod a odkaz na stáhnutí? Pls Na SZ já chci to hrát a na XP Windows Já to totiž chci hrát ale nejde to! zkusil jsem stranku http://www.minecraft.com ale ta nejde! zkusil jsem to stahnout nebo nainstalovat ale chci free! a nejde fakt to!Fakt to nejde jestli mi dáte do sz tu stránku DÍKY! Fakt díky

Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
=)

-
- Moderátor
Já nevím. Ono se to někdy nepovede. Občas se ale stane, že se mi vygeneruje něco takovéhodle.batman12 píše:Ako to prosím ťa robíš?Ccdn píše:Po delší době jsem zase hrál Minecraft