Minecraft
Re: Minecraft
Zkus ve Options > Video Settings > Limit Framerate nastavit na ON. Sice je možné že se bude hra trochu sekat, avšak zprávy se odesílají v pořádku, teda aspoň měLordMB píše:vidite moje spravy na servery? som velmi spomaleny
-
- Moderátor
Na jakém jste serveru?
rád vysvětlímBlooman píše: S postelemi ubíhá noc rychleji.. když všichni spí..
Ps: to s tim padacim mostem sem nepochopil... vysvětlíš to znova?
Mam totiž okolo domku řeku..

Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
=)

a co jsou ty padací dveře?Mise888 píše:rád vysvětlímBlooman píše: S postelemi ubíhá noc rychleji.. když všichni spí..
Mam totiž okolo domku řeku..kolem domku si dáš příkop(s lávou či vodou) a dáš na ně padací dveře od padacích dveří dáš red dust k páčce(systém red dust pochodni atd.) do domku a když jí zmáčkneš tak se všechny padací dveře otevřou a šup! příšery jsou dole!
Hm... teoreticky si můžeš postavit past ze písku, který by pak spadl:Mise888 píše:rád vysvětlímBlooman píše: S postelemi ubíhá noc rychleji.. když všichni spí..
Mam totiž okolo domku řeku..kolem domku si dáš příkop(s lávou či vodou) a dáš na ně padací dveře od padacích dveří dáš red dust k páčce(systém red dust pochodni atd.) do domku a když jí zmáčkneš tak se všechny padací dveře otevřou a šup! příšery jsou dole!
http://www.youtube.com/watch?v=agb8sp8F ... re=related
-
- Wood Rank 0
Tuhle hru znám....
Až tak, že si dělám skiny jen tak:

Ehm.. Cool?
Pak vám poradím v MinecraftSP
Použijte INVEdit
Až tak, že si dělám skiny jen tak:

Ehm.. Cool?

Pak vám poradím v MinecraftSP
Použijte INVEdit

-
- Moderátor
Možná bych chtěl aby se mobové nespawnovali v domě. Přijde mi trochu nelogické když se objeví třeba kráva v uzavřeném domě, z ničehož nic.wasdreq2 píše:co nove by ste chceli v Minecrafte???
ja tam mam tiez stale stado krav oviec a prasat ale aspon nemusim ist von ale mam ich domaCcdn píše:Možná bych chtěl aby se mobové nespawnovali v domě. Přijde mi trochu nelogické když se objeví třeba kráva v uzavřeném domě, z ničehož nic.wasdreq2 píše:co nove by ste chceli v Minecrafte???