Omezení aktivity, či 'konec'

Odpovědět
Tojsemja
Wood Rank 0
Wood Rank 0
Kontaktovat uživatele:

Omezení aktivity, či 'konec'

Příspěvek od Tojsemja »

Je mi líto, že musím zatěžovat servery drahocenného hostingu webu, ale rozhodl jsem se, že ventiluji zprávu, která se v poslední době stala hitem. Jakožto člen fanouškovské základny tohoto webu, také s aktivitami končím.

Chtěl jsem to udělat už dřív, ale stále jsem váhal. Jednoho dne odstoupil chovy a já si říkal, že to bude vypadat jako naprostá opičárna, a tak jsem pozvolna čekal v úkrytu. Nakoplo to však jak Joshe, tak Bloomana, a jelikož se s prvním zmiňovaným znám osobně již hezkou řádku let, rozhodl jsem se popřemýšlet o odchodu důkladněji - jak z jeho perspektivy, tak z mojí. Má myšlenková analýza vedla k jistému řešení - budu tento trend následovat.

Jedním ze základním rysů této zprávy je poděkování lidem, kteří mi zde pobyt jakkoliv zpříjemnili. Fajn.

JoshBlue111 - ať se to nezdá, je to neuvěřitelný člověk. Když jsem se držel v ústraní, pomohl mi se ke komunitě přiřadit, párkrát mi i osobně pomohl, a to nezapomínám na naše konverzace z herního světa a u nejmenovaného pořadu u hrách. A už vůbec se nedá zapomenout, jak jsem mu to natřel ve finále Jitsu Borce s 10 kartami. :DD

Fsf333 - tohodle malého ďábla jsem poznal teprve v chatu ligy JB, ale okamžitě jsem si ho oblíbil. Ani nemluvím o jeho výlevech na Jitsu Outpost, které připomínali epileptický záchvat. Jeho znalost celého světa Club Penguin je neuvěřitelná, a s lehce přihmouřeným okem bych dokázal říct, že je to guru fanouškovské komunity.

Šaman - ikdyž je moje postavení jak věkové, tak i hodnostní, na úplně jiné úrovni, oblíbil jsem si ho a potichoučku obdivoval. To, co pro nás, fanoušky, dělá již nějaký ten pátek, je obdihuvodné, a kdybych prostřednictvím této zprávy mohl, hrdě bych mu zasalutoval. Tenhle... muž... to je prostě borec.

Vaja007 - možná to bylo ode mne nečekané, vzhledem k odporu, kteří někteří mezi námi možná zaznamenali, ale opak byl pravdou. Poté, co se jeho písemné vyjadřování vyvinulo do současné úrovně + to, s jakou chutí dělá soutěže, pořádá srazy, a přispívá na fóru, bych řekl, že tu máme nominaci na dalšího fanouškovského guru. Pokračuj v tom dál, brachu. Já tě v tom budu vizuálně podporovat. Good luck, tiger.

Myslik - některé lidi, možná i samotného jedince, to může překvapit, ale já mu poděkovat musím. Házejte si na něj špínu, jak jen chcete, ale je fajn. Důkazem toho všeho je fakt, že vlastní PS3 a nepodporuje warez. Tak snad se jednou střetneme v třetím Battlefieldu. :D

Sosinek - přesto, že jsme spolu nějak v podstatnějším kontaktu nebyli, pochvalu a poděkování by zasloužil. Jeho osobní plány, snaha o tvrobu videí, smysl pro velení a naprosto epická nahrávka z třetího Outpostu je jen zlomkem jeho... 'práce'. Great job, dude!

Platfus - jeho, ikdyž neúspěšných, pokusů o vzájemnou spolupráci, si vážně cením. Ale jedno se nám nakonec povedlo. Nakopnout nováčky k překládání novin. Snad za všechny věřím, že v tom bude pokračovat i nadále.

Chubhop - poslední zmiňovaný. Na srazech v CP jsem si k němu vybudoval přátelský vzath. Vím, že od pořádné realizace měla tahle myšlenka ještě dost daleko, ale i z těch krátkých konverzací jsem pochopil, že tenhle člověk mi rozumí, a že je to skvělý debatník + řečník. A krom toho nechápu, jak vydrží každou minutu aktualizovat web kvůli nové EPF zprávě. :D

K vyčerpávajícímu osobnímu poděkování už nemám co dodat. Vážím si samozřejmě vás všech, ale tihle prostě stáli za zmínku. Děkuji, kromě jedné nejmenované osobě, vám všem.

Důvodů, proč odstoupit je hned několik, a rád bych použil mírně poupravenou citaci, kterou jsem sepsal k příležitosti rozlučky Joshe.
Tojsemja v rozlučce Joshe píše:CP prostě už není to, co bývalo, a není to způsobeno rostoucím věkem té nejvytrvalejší generace fanoušků fan-club-penguin, ale současnou podobou CP.

CP už mi zkrátka nemá, co nabídnout - párty jsou suché, EPF je přeplácaná, celá věc s Herbertem, poté neustalé narážky na koupi membera a skoro žádná zábava pro volně-hrající hráče. Pak ještě ta věc s CJ: Fire a Water - dle mého už taky zbytečnost.

Jinak vyzívám ostatní hráče, aby se tímto neinspirovali. Pokud nemáte důvod odejít od CP, nedělejte to. Někteří si možná na tenhle způsob hraní zvykli, já se stále nedokážu zpamatovat od objvení Ninjů či výstavby divadla. Moje duše žije někde v Summer Party 2007, kdy mě hra neskutečně bavila, a i bez vnější pointy hraní jsem u ní vydržel aktivně přes tři hodiny. Jak to hrdě nazývám, 'zlatá léta Ovcakova'.
Pak mám i osobní život. Nedávno jsem začal kariéru herního recenzenta (žurnalisty) na radši nejmenovaném herním portálu, a práce mi vážně sahá nad hlavu. Recenze tam, preview sem, speciál támhle... no, radši ani nebudu popisovat. A času už taky není tolik, jak bývalo. Škola, lidi, škola. Čím vyšší ročník, tím víc úkolů, písemek, a vůbec generální obtížnosti. Tím pádem logicky, méně času.

Možná odchod fanouška není až tak velká záležitost, kvůli které by se mělo zakládat nové téma, ale já se o to chtěl prostě podílet - aby se náhodou neobjevil nějaký zarputilý fanoušek mé maličkosti, a nezačal vyřvávat 'kde je Tojsemja, kde je Tojsemja'. Mimochodem, od nedávna většinou používám nick XJ-0461 = Clank. Jen pro zajímavost.

Tak díky ještě jednou naposled. Nepočítejte s tím, že byste se mne nadobro zbavili - to ne. Když někdo bude podporovat warez a tím si říkat o setření z mé strany, nebo mne prostě nějaké téma dostatečně zaujme, odpovím. Stejně tak jsem nezapomněl na živé srazy - tam rád známé tváře znovu uvidím.

Tedy - Over and out!
FREINDSHIP IS MAGIC
Obrázek
fsf333
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Omezení aktivity, či 'konec'

Příspěvek od fsf333 »

Krásně jsi to napsal... Jelikož, jak už všichni napsali, CP není to co už bývalo, všechno je už tak hrozně přeplácané a tak moc kulaté, prostě to de z kopce, taky času je míň, takže se nedivím že už fórum víceméně upadá, lidi odchází a už to prostě není ono. Já taky zůstávám v dobách mé registrace na CP, když mi bylo 7 let, v roce 2006, kdy jsem u CP strávil celý čas na počítači...

Tak ďáblík tě zdraví - Jitsu Zdar a hodně stěstí v osobním životě! ;)

Liga Jitsu Borec 1 - Vítěz
Liga Jitsu Borec 2 - Vítěz
Jitsu Outpost 3 - Vítěz
Liga find four 2 - Vítěz
Jitsu Ponec - 2 Místo
Liga Jitsu Borec 5 - 3 Místo
Liga find four - 3 Místo

Vyměňuji a prodávám Jitsu karty. Klikni zde.
Seznam všech karet (Kromě serie Water) tady.
Valada06
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Valada06 »

Ty ses vždycky dokázal masivně rozepsat to se mi na Tobě vždycky líbilo,že na dotaz o délce jedné věty tys odpověděl celým článkem a toho jsem si stačil všimnout,i když tu nejsi moc dlouho.

Tak se měj :)
Obrázek
Platfus
Wood Rank 2
Wood Rank 2

Příspěvek od Platfus »

asi tě zklamu, ale i mě už CP naprosto leze krkem. takže noviny nebudou. začal jsem se učit ve flashi a mám ted s kamarádama server na minecraftu. až budu mít čas, tak asi taky napíšu takovou krásnou rozlučku ;) no nic. tak dík že si mě zmínil
Hledám Assassins Creed věci. Pište pokud máte
Myslik
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Myslik »

Vždycky se rozepíšeš ale smysluplně což je dobrá věc, krásně si to napsal a taky doufám že se střetneme v BF 3 :) Hodně zdaru v osobním životě ;)
potkana
Wood Rank 0
Wood Rank 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od potkana »

Nevím co říct nevim co napsat ale jen třemi slovy to myslim vystihnu a v hlouby srdce doufám že moje počínání pochopíš ikdyž pochybuju...jak by jsi ty tak vzdělaný kluk porozumět jen obyčejné pubertačce ?! takže OMLOUVAM SE TI...nezapomenu na ty časy kdy jsme prokecaly celý dny...pomohl jsi mi a já tě sklamala.....a ještě jeednou ti říkam nemysli si o sobe to co si myslis...ty jsi něco víc..;) možná na srazu Ahoj
Obrázek I ♥ sweet things..!! :D :P :*
Vaja007
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Vaja007 »

Tojsemja, moc ti děkuji za pěkný komentář a musím říci, že ty jsi mi připadal celou dobu jako neuvěřitelně chytrý člověk s obzvláště velkou slovní zásobou, kterou až obdivuji. Já si nemůžu pomoci, ale borec jsi tu byl ty... Vždyť kdo měl největší úspěšnost na srazech? Tojsemja. Kdo se uměl nejlépe vyjadřovat? Tojsemja. Jseš borec a všichni mi to asi potvrdí. Klobouk dolů...

Hey you, clever boy! I'm saying "bye" for you! ;) :)
Obrázek
Odpovědět