Jak se projevuje „nefunkčnost“? Nejčastěji za to může grafická karta či její ovladače.ExtremeElite píše:No... Hraju to u bráchy a u kámoše, ale u sebe mi to nefunguje
Málo paměti? Ne... Brácha má též 1GB Ram, Procesor.
( ANI CLASSIC, BETA, INDEV, INFDEV A ALPHA )
Hraju to u bráchy s módama, je to prostě COOOL!
Minecraft
Re: Minecraft
Lisured podle vzoru pán
jj kámošovi to nešlo tak sem stáhnul nejakej driver robot a naistaloval ovladače a pak to šlo
Hledám Assassins Creed věci. Pište pokud máte
Prosím poradte naco sluzi jukebox?
-
- Wood Rank 0
když ho máš samotnej tak k ničemu,potřebuješ k tomu desku,tu si ale nevyrobíš tu najdeš,v žalářích(to je ta místnost s Moss stonem truhlama s klecí a já ještě nevim s čim) v truhláchbatman12 píše:Prosím poradte naco sluzi jukebox?
Buď ho lze najít v dungeonu (někdo tomu říká žalář) nebo vypadne z creepera, kterého zastřelí kostlivec.Knedlousek píše:když ho máš samotnej tak k ničemu,potřebuješ k tomu desku,tu si ale nevyrobíš tu najdeš,v žalářích(to je ta místnost s Moss stonem truhlama s klecí a já ještě nevim s čim) v truhláchbatman12 píše:Prosím poradte naco sluzi jukebox?
Lisured podle vzoru pán
V jednom videu som videl ako si lahol do postele a spal. Neviete ako vitvorit postel?
-
- Wood Rank 0
x x xbatman12 píše:V jednom videu som videl ako si lahol do postele a spal. Neviete ako vitvorit postel?
V V V --- Craftovaci table
D D D
x= Nic
v= Vlna
d= Drevo
Eat dishwasher tablet's.
doporucuju si pořádně pročíst minecraft wiki
DíkiDaveSVK píše:x x xbatman12 píše:V jednom videu som videl ako si lahol do postele a spal. Neviete ako vitvorit postel?
V V V --- Craftovaci table
D D D
x= Nic
v= Vlna
d= Drevo
EDIT: nefunguje...

nesmíš dávat surové dřevo co vypadne ze stromů, ale upravené dřevo
googluj chlapče
googluj chlapče