Knihy z CP
-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
Knihy z CP
Neznanekdo nejakou stranku kde se muzu podivat na knihy z CP(nemyslym ty ktere sou v knihovne v CP ale ty ktere se kupuji)
Re: Knihy z CP
nemůžu zde dávat odkaz na jiné weby jinak vím kde se to najdematus9 píše:Neznanekdo nejakou stranku kde se muzu podivat na knihy z CP(nemyslym ty ktere sou v knihovne v CP ale ty ktere se kupuji)
Čtěte ty pravidla pořádně (i když on je asi nikdo nečte) pravidla zakazují jen odkazy na jiné weby o CP nebo výrazný offtopic, odkaz na obchod s CP věcmi jsem dát můžeš.borec12 píše:nemůžu zde dávat odkaz na jiné weby jinak vím kde se to najdematus9 píše:Neznanekdo nejakou stranku kde se muzu podivat na knihy z CP(nemyslym ty ktere sou v knihovne v CP ale ty ktere se kupuji)

on myslel ty otázky s odpovědmivalada06 píše:Čtěte ty pravidla pořádně (i když on je asi nikdo nečte) pravidla zakazují jen odkazy na jiné weby o CP nebo výrazný offtopic, odkaz na obchod s CP věcmi jsem dát můžeš.borec12 píše:nemůžu zde dávat odkaz na jiné weby jinak vím kde se to najdematus9 píše:Neznanekdo nejakou stranku kde se muzu podivat na knihy z CP(nemyslym ty ktere sou v knihovne v CP ale ty ktere se kupuji)

-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
ja sem myslel stranku na ktere sou obrazky te strany protoze bych si ji precetl i kdyz je po anglicky.a dobre by bylo kdybyji nekdo prelozil.
to nevím,myslím že to nikde není.Možná na youtubematus9 píše:ja sem myslel stranku na ktere sou obrazky te strany protoze bych si ji precetl i kdyz je po anglicky.a dobre by bylo kdybyji nekdo prelozil.
Jednou jsem to hledal, že bych dal na web přeložené, ale nic jsem nenašel. Možná už teď někde něco je, ale moc bych tomu nevěřil většinou – lidem stačí seznam slov.borec12 píše:to nevím,myslím že to nikde není.Možná na youtubematus9 píše:ja sem myslel stranku na ktere sou obrazky te strany protoze bych si ji precetl i kdyz je po anglicky.a dobre by bylo kdybyji nekdo prelozil.