Hru s názvem Club Penguin jsem našla tak záhadně, teda viděla jsem první video, které mě zaujalo abych si tu hru taky zahrála. Napřed mi to připadalo,jako hra pro malé děti, ale není tomu tak. A tak jsem si vytvořila svého prvního tučňáka, které mu jsem dala jméno Vase Jmeno00 (nevím, jak mě to mohlo napadnout). Anglicky jsem moc neuměla, ale díky Clubu Penguin jsem se ji naučila. Velice mě to tam začalo bavit a byla jsem ve hře každý den. Jak si říkám, léta plynou rychle a už je to
celkem skoro 6 let (2332 dnů), co hraji Club Penguin!!
Když jsem brouzdala na jejich webu, narazila jsem na název ,, Membership". Vůbec jsem nevěděla, co to znamená a o co tu vlastně jde. A tak jsem si o tom všechno přečetla, abych to zjistila. No, lákalo mě to, koupit si membera třeba na měsíc a vyzkoušet si to, jenže rodiče mi to nedovolili a nikdo by mi to nezaplatil. Takže jsem mohla věřit pouze v to, že se budou někde konat různé soutěže o membership, až jsem narazila na česko-slovenskou fan stránku, kde se mi zalíbilo. Bohužel, v soutěžích nemám tolik štěstí na výhru. A tak když se občas konaly soutěže o membera, tak jsem buď neměla štěstí a nebo jsem se nemohla z nějakých důvodů přihlásit.
A tak ubíhaly roky.. Membera doteď jsem nikdy neměla, sice si říkám, že až budu moct, tak si ho samozřejmě koupím. Ale nevím, nevím. Club Penguin hraji každý den, a hlavně nejvíce se každým rokem těším na Coins for Change, kde dávám vždy nejvíc peněz, co jen můžu!
Club Penguin je prostě moje jediná hra, u které se stále držím, a nikdy mě nepřestala ani nepřestane bavit!