ja tu sem taky 2 roky a sem aktivníwasdreq2 píše:ja tu som tiez 2 roky len som sa tu registroval druhy kratTeplicak píše: A víte proč? Protože jste tady nový a nikdo vás moc nezná ale asi před 3 roky tu bylo hodne hodne lidí tak proto je máme mezi oblíbenými . Ale jak říkate že vas nikdo nemá mezi oblibenými tak za 2-3 roky budete protože vás bide každý znát..
Oblíbení lidé fóra
-
- Wood Rank 2
Re: Oblíbení lidé fóra
Děkuju že sis na mě vzpomněl Chodím jen párkrát do rokafsf333 píše:Moji kamarádi a oblíbení lidé jsou:
...
Nik3 - Nechodí už...
...
Jestli jsem na někoho zapoměl, ať napíše !
Ale jsou i lidi na které nevzpomínám moc rád.... Např. Meseda, Tailor, TCO..... Ale to už je jen tak mimo....
Jinak za mě asi ccdn
Někdy v roce 2016 bude mít můj tučňák 10 let. Toť vše...
-
- Moderátor
DíkyNik3 píše:Jinak za mě asi ccdn
Vy všichni ste tady mí oblíbenci
Hledám Assassins Creed věci. Pište pokud máte
-
- Moderátor
Tyjo to je nostalgie si to takhle pročítat a vzpomínat na ty staré dobré časy a na lidi tady na fóru.
Taky sem občas zavítám a pročítám si témata stará okolo 5i let Pěkný vzpomínky.Ccdn píše:Tyjo to je nostalgie si to takhle pročítat a vzpomínat na ty staré dobré časy a na lidi tady na fóru.
Když se tak koukám na svoje starý příspěvky, tak si říkám jakej jsem to byl malej blbeček :D
Já to tak dělal už před rokem, či dvěma. Bohužel už mi toho moc na čtení nezbylo…Vindou píše:Taky sem občas zavítám a pročítám si témata stará okolo 5i let Pěkný vzpomínky.Ccdn píše:Tyjo to je nostalgie si to takhle pročítat a vzpomínat na ty staré dobré časy a na lidi tady na fóru.
Teď je na fóru nový příspěvek jednou za tři měsíce... Shoutboard je prostě populárnější...Valada06 píše:Já to tak dělal už před rokem, či dvěma. Bohužel už mi toho moc na čtení nezbylo…
Oficiální stránky Agentských příběhů: http://www.agentskepribehy.8u.cz/
Přehledná navigace, bonusy, větší obrázky atd.
Přehledná navigace, bonusy, větší obrázky atd.
Shout se taky pěkně změnil za tu dobu, co tu jsem... A mé staré přátele tu už skoro nevídám Jen některé. Třeba jsem už dlouho neviděl Huosmo, Pupkin, Vrtulku atd.
Odkaz na můj youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UC3ieYW ... f6fEpUTelw