2022 revival
2022 revival
Je tu, v hlubinách nostalgie, ještě někdy někdo?
Re: 2022 revival
jednou za čas se tu pár lidí objeví, dříve se objevila třeba jedna zpráva za 2 měsíce v shoutu, ale teď nefunguje (alespoň mně) přihlášení, takže budeme muset počkat až a jestli to lisured opraví
Ano, jsem tu, asi tak po pěti letech ale zrovna dneska jsem si z nostalgie pouštěl jeden soundtrack z CP (nevím, jak se jmenuje ani z jaké party / místnosti apod. je...) a jsem rád, že tohle forum a vlastně webovky fan club penguin fungují.
Býváte tu někdo pravidělně?
Býváte tu někdo pravidělně?
viewtopic.php?f=14&t=1850
NEVIDITELNÝ FANTOM MEZI NÁMI V CP! PŘIPOJTE SE!
NEVIDITELNÝ FANTOM MEZI NÁMI V CP! PŘIPOJTE SE!
-
- Moderátor
Zrovna dneska jsem si na CP vzpomněl a napadlo mě mrknout na web a fórum. A překvapilo mě, že sem ještě někdo chodí.
Ugh. A bylo rozbité i RSS na fóru takže jsem si nevšiml vašich příspěvků. Oboje opraveno.
A teď při pokusu o odeslání tohohle příspěvku mě fórum zablokovalo
I když podle spamhausu je vše v pořádku.Vaše IP ***.***.***.*** byla blokována, protože je obsažena v blacklistu. Pro podrobnosti se podívejte na http://www.spamhaus.org/query/bl?ip=***.***.***.***.
Registrace jsou už vypnuté dlouho tak jsem vypnul i kontrolu IP adresy.
Spousta lidí, včetně mě tu strávila velkou část dětství, a tak nechci dopustit aby web jen tak zmizel. Časem web asi zamrazím, aby byl jen pro čtení a nemusel jsem ho neustále aktualizovat. Ale alespoň fórum nebo shout chci nechat v provozu co to půjde.
Lisured podle vzoru pán
Občas se sem chodím z nostalgie podívat. Staré dobré časy. Vzpomínky na dětství :-)
Já hlavně když prokrastinuju a začnu scrollovat...
Ahoj Bloome
Ahoj Bloome
Hledám Assassins Creed věci. Pište pokud máte