Worms jsou poměrně stará hra, takže se nejspíše spouštějí v tzv. XP mode (režim zpětné kompatibility s XPčkama).@ngel píše:Zkoušel si to spouštět jako administrator? a jinak nechapu toto řikal si že máš win7 a v tom logu se píše toto Operating system: Windows XP (5.1.2600).
Pomoc- Errorlog
Re: Pomoc- Errorlog
Lisured podle vzoru pán
Lisured píše:Worms jsou poměrně stará hra, takže se nejspíše spouštějí v tzv. XP mode (režim zpětné kompatibility s XPčkama).@ngel píše:Zkoušel si to spouštět jako administrator? a jinak nechapu toto řikal si že máš win7 a v tom logu se píše toto Operating system: Windows XP (5.1.2600).
tak.,. máš pravdu dnes sem siu to zjistil..
ale stahovaT KVULI tomu xp... se mi nechce
nestahuj XP ježiš je to jednoduchý:
mělo by někde ve vlastnostech spouštěcího souboru hry něco takového (mam XPéčka ale hruba tohle tam bude):

tak označ "spustit v režimu...." a pak v tý kolonce najdi windows XP. Dej OK, spusť a mělo by to jít
mělo by někde ve vlastnostech spouštěcího souboru hry něco takového (mam XPéčka ale hruba tohle tam bude):

tak označ "spustit v režimu...." a pak v tý kolonce najdi windows XP. Dej OK, spusť a mělo by to jít

Áno, toto to bude
(ale mohlo to byť aj PC, no mohol si napísať, že aký máš výkonný počítač...)

(ale mohlo to byť aj PC, no mohol si napísať, že aký máš výkonný počítač...)
mam velmi výkoný pc..
a kogli fakt díky za snahu..
ale dal sem win xp pack 2
a pack 3
a nic... nic jineho tam nemam
a pack 3
Niekedy ani to nefungujeBlooman píše:mam velmi výkoný pc..
a pack 3

Ale možno to nejde ani na XPčkách...
Ale prosimtě janko! Hrála si někdy Wormsíky? Já měl skoro všechny a šly mi na XP takže nevidím problém, ale asi to bude tím že sem měl origináljanka24 píše:Niekedy ani to nefungujeBlooman píše:mam velmi výkoný pc..
a pack 3
a nic... nic jineho tam nemam![]()

Nie, a ty si ma nepochopil... Asi logicky som to myslela, že toto nemusí fungovať ani na XPčkách (keďže to nie je originál)...Myslik píše:Ale prosimtě janko! Hrála si někdy Wormsíky? Já měl skoro všechny a šly mi na XP takže nevidím problém, ale asi to bude tím že sem měl origináljanka24 píše:Niekedy ani to nefungujeBlooman píše:mam velmi výkoný pc..
a pack 3
a nic... nic jineho tam nemam![]()

tak prej to neni originalitou..
ale intelem....
na nějakých systemech prostě worms nikdy nepojedou..
no nic.. koupim si worms na psp..
ale intelem....
na nějakých systemech prostě worms nikdy nepojedou..
no nic.. koupim si worms na psp..