škoda, že se už neprodávaj. Hero factory se mi líbí akorát se mi moc nelíbí ten příběh.
Nejvíce se mi líbili Glatorian Legends a Mahri
Jó legends,ty byli super.between píše:Bionicle jsem zbíral hodně hodně hodně![]()
škoda, že se už neprodávaj. Hero factory se mi líbí akorát se mi moc nelíbí ten příběh.
Nejvíce se mi líbili Glatorian Legends a Mahri
A viděl jsi ty filmy, který jsou o Bioniclech?Glato ackar píše:Jó legends,ty byli super.between píše:Bionicle jsem zbíral hodně hodně hodně![]()
Nejvíce se mi líbili Glatorian Legends a MahriAle pravda,Hero factory příběh je nic moc. A u bionicle jsem vždycky chtěl celou sérii ale teď se mi zdaj ty nový hero factory strašně předražený a ani si všechny nekupuju,ty větší sety jsou na nic.
ale ja zbieram vacsie ninjago kde je toho viacej ako jedna figurka a 3 zbrane no a spinnerbetween píše:Mě zase příde jako blbost Ninjago.wasdreq2 píše:jj minifigures su blbost lepsie je kupit rovno nejake velke lego alebo nieco za co sa viac oplati vyhodit peniaze ako za jednu figurkuPlatfus píše:me to prijde jako blbost
vyhodit 50 kc za figurku
když si koupim lego Jabba hat serii Star wars z roku nwm kolik asi 2004 tak to bude mnohem výhodnější a jsou u toho i
pánáčci jako Luke Skywalker či Jabba hat
LEGO už neví vo vymyslet a hlavně ta hrato stoji jedna figurka 269 Kč
![]()
Tak porovnej:minifigurka 49Kč a Jeden panáček Ninjago 269Kč
Tak povidej co tady neni vyhodný
(nic proti tobě klidně každej pište svuj názor. Já píšu svůj názor)
jj,všechny 4,ale nejlepší je podle mě znovuzrození legendy. Njn,Ackarbetween píše:A viděl jsi ty filmy, který jsou o Bioniclech?Glato ackar píše:Jó legends,ty byli super.between píše:Bionicle jsem zbíral hodně hodně hodně![]()
Nejvíce se mi líbili Glatorian Legends a MahriAle pravda,Hero factory příběh je nic moc. A u bionicle jsem vždycky chtěl celou sérii ale teď se mi zdaj ty nový hero factory strašně předražený a ani si všechny nekupuju,ty větší sety jsou na nic.
Tak to sis asi koupil někde u číňana... Protože lego je hodně kvalitní. A zvlášť bionicle... Vždyť je o perfektní lisNik3 píše:To nový lego je nekvalitní. Bionicle z 2002 a sou v pohodě. Tuma 2010 3 složim a polovina dílků je rozlomených
přesně,já už ty nový ani nerozebírám,a ty starý jsou v pohoNik3 píše:To nový lego je nekvalitní. Bionicle z 2002 a sou v pohodě. Tuma 2010 3 složim a polovina dílků je rozlomených