MMORPG RuneScape a stránky o něm

Vaja007
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Re: MMORPG RuneScape a stránky o něm

Příspěvek od Vaja007 »

Tojsemja píše:Runescape jsem hrával ještě za dob SD, zhruba okolo roku 2006-2007, ale pak mě to omrzelo. Zrušením wildy, zavedením Grand Exchange a totálním zruinováním systému životů to podle mě zkazili a hra pro mě ztratila kouzlo. Ekonomika byla o tom, že jste museli poctivě dřít a zabíjet AI, abyste si vydělali za hodinu i jenom 5000, a ne, že za inventář uhlí dostanete během 10 minut okolo tří tisíc. O mnoho víc jsem si jí vychutnával v Low Detailu a pixelové grafice, než teď. Dosáhl jsem cobat levelu 96, byl jsem dokonce ve fishing guildě a zřejmě můj největší úspěch je zabití Calphite Queen a dokončení questu Monkey Madness. Teď už jsem ale RS tak dva roky nezapnul.

Btw. Jakto, že WoW není online? RuneScape je nejúspěšnější browser hra, to pozor. Jen pro upřesnění. ;)
Nějak ses rozepsal ;) Ale máš pravdu, už to nemá to staré kouzlo... O halloweenu jsi dříve mohl získat jako mazlíčka pavouka Eeka, teď už jsou jen blbosti jako dýně, kosti atd. :-(
Obrázek
Tojsemja
Wood Rank 0
Wood Rank 0
Kontaktovat uživatele:

Re: MMORPG RuneScape a stránky o něm

Příspěvek od Tojsemja »

Pamatuju doby, kdy si za halloween dostal kostým kostlivce a za velikonoce slepičí kostým. Moje nejvzácnější rare předměty. ;)
FREINDSHIP IS MAGIC
Obrázek
Odpovědět