Nik3 píše:Strašně mě to chytlo je to snad návykovější jak minecraft doporučuju!!!
Spouštím server, nevím jestly pojede ale můžete to zkusit napište jestly funguje: 192.168.2.100
PS: http://adf.ly/1tyA5 potřebujete tu na kerý nejede multiplayer přetáhněte tam toto.
nejde to idem najst na google stem si zahrat multi
Mise888 píše:Ajo zklamu tě protože Terrarie je inspirovaná Minecraftem a update 1.8 je inspirovaný Terrárii.
Já Terrarii nehraji ale hodlám jí hrát .
Vsak ved to je presne to co som povedal..Ja viem ze 1.8 sa inspirovala Terrariou a preto ju prave moze prekonat...(V par smeroch...)U MC je boj akcnejsi vdaka 3D...Ale terraria este moze prekvapit.
Batman,chod sa kuknut na steamko aka je najnovsia verzia alebo najdi v googli (ja to neviem,ja to nehram.)
Mise888 píše:Ajo zklamu tě protože Terrarie je inspirovaná Minecraftem a update 1.8 je inspirovaný Terrárii.
Já Terrarii nehraji ale hodlám jí hrát .
Vsak ved to je presne to co som povedal..Ja viem ze 1.8 sa inspirovala Terrariou a preto ju prave moze prekonat...(V par smeroch...)U MC je boj akcnejsi vdaka 3D...Ale terraria este moze prekvapit.
Batman,chod sa kuknut na steamko aka je najnovsia verzia alebo najdi v googli (ja to neviem,ja to nehram.)
Tak jsem dneska zase začal hrát Terrarii a uvidím jak dlouho mi to vydrží. Založil jsem si novou postavu a novou mapu a začínám od začátku těžit a hledat věci.