Tak to máš asi smůlu, kdybys četl, tak víš, že z důvodu nepřítomnosti Chubbopa je Membershop uzavřený.Danecek129 píše:Už mám membera objednaného ale nedostávám žádné zprávy ohledně objednávky ( potřebuji ho mít do konce Ultimate jamu )
Děkuji

Tak to máš asi smůlu, kdybys četl, tak víš, že z důvodu nepřítomnosti Chubbopa je Membershop uzavřený.Danecek129 píše:Už mám membera objednaného ale nedostávám žádné zprávy ohledně objednávky ( potřebuji ho mít do konce Ultimate jamu )
Děkuji
valada06 píše:Tak to máš asi smůlu, kdybys četl, tak víš, že z důvodu nepřítomnosti Chubbopa je Membershop uzavřený.Danecek129 píše:Už mám membera objednaného ale nedostávám žádné zprávy ohledně objednávky ( potřebuji ho mít do konce Ultimate jamu )
Děkuji
Ano, ale zatím jaksi asi pořád nemá funkční PC, takže je Membershop do odvolání uzavřený.Danecek129 píše:valada06 píše:Tak to máš asi smůlu, kdybys četl, tak víš, že z důvodu nepřítomnosti Chubbopa je Membershop uzavřený.Danecek129 píše:Už mám membera objednaného ale nedostávám žádné zprávy ohledně objednávky ( potřebuji ho mít do konce Ultimate jamu )
Děkuji
Jo ale chubbop už tu je
Jakmile na účet dorazí peníze (a já si toho všimnu), tak bude aktivovaný téměř hned.Wenca píše:Ahoj chtěl bych se zeptat za jak dlouho by se my vyřídil membersip .
Děkuju za odpověd.
Member aktivujeme nejvíce tak do dvou dnů po zaplacení. Není-li psáno v poznámce jinak.Wenca píše:A musi se member aktivovat na e-mailu nebo ne , protože ja si ho už nepamatuju .