Moje online TV - Mtv

Teplicak
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Re: Moje online TV - Mtv

Příspěvek od Teplicak »

darkstar píše:jj alors on danse se mi taky hodně líbí :)
teplicak: písnička dobrá, ale příjde mi taková moc klidná...skus nějakou živější ;)
ok... ;) :) :)
Obrázek
2x 3.místo v Jitsu Borci!!!!
FK Zenit Petrohrad 4ever!!!!
FlorinQa
Wood Rank 2
Wood Rank 2

Příspěvek od FlorinQa »

darkstar píše:jj alors on danse se mi taky hodně líbí :)
teplicak: písnička dobrá, ale příjde mi taková moc klidná...skus nějakou živější ;)
florinQa: písnička celkem dobrá, ale na youtube jsem našel jenom 1:30 minutovou verzi a to to bylo oficiální video...skus poslat nějakou delší ;)
Můžu ti sem dát odkaz na celou,ale je tam na začátku nějaká úvodka německýho Disney Channelu no

EDIT1:
Tady je ta plná:

[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZfmWKG47950&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZfmWKG47950&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]

EDIT 2: Nebo teda zakončení je tam to německý či co :D
janka24
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od janka24 »

Výber je s prepáčením "naprd"...
To je tak, keď chlapec vyberá piesne (zase naopak by to bolo ak by iba dievča vyberalo)... Áno, sú tam aj pekné, ale proste bolo by potrebné aj nejaké dievča, čo by vybralo také, ktoré majú radšej zase dievčatá... :I ;)

Obrázek
darkstar
Wood Rank 0
Wood Rank 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od darkstar »

jestli myslíš například justin bieber, tak toho tam dám leda s pistolí u hlavy :D
Google
janka24
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od janka24 »

darkstar píše:jestli myslíš například justin bieber, tak toho tam dám leda s pistolí u hlavy :D
No, zrovna toho nemyslím, ani ja ho nemám rada...

Obrázek
iSasuke
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od iSasuke »

janka24 píše:
darkstar píše:jestli myslíš například justin bieber, tak toho tam dám leda s pistolí u hlavy :D
Janko tak třeba my v Česku máme Evropu 2 (nejposlouchanější radio) a tam taky nehrajou takový ty holčičí písničky, ale třeba avril tam daj ... já bych řekl, že to má darkstar dobrý ...
Obrázek
janka24
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od janka24 »

iSasuke píše:
janka24 píše:
Janko tak třeba my v Česku máme Evropu 2 (nejposlouchanější radio) a tam taky nehrajou takový ty holčičí písničky, ale třeba avril tam daj ... já bych řekl, že to má darkstar dobrý ...
Ok, ale potom to už proste je diskriminácia, skoro stále tam je len rap, hip-hop (veľmi sa v tom nevyznám), ale neviem či by sa vám to až tak páčilo keby ste boli druhého pohlavia... Nakoniec zistíte, že tie piesne tiež nie sú zlé, ako napr. Camp Rock atď... Mne sa páčia aj piesne Karla Gotta, ale to radšej nechajme tak :D...
Nechcem tu vyvolať hádku, ale niekedy proste nemyslíte na to, že nie každý ma rád hip-hop a rap...

Obrázek
iSasuke
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od iSasuke »

Třeba já taky zrovna nemusim hip hop nebo rap to tam skoro fakt není já jsem zrovna pustil na Lady Gaga Alejandro potom Hrálo i Gotta Feeling a teď Break your Heart
Obrázek
janka24
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od janka24 »

iSasuke píše:Třeba já taky zrovna nemusim hip hop nebo rap to tam skoro fakt není já jsem zrovna pustil na Lady Gaga Alejandro potom Hrálo i Gotta Feeling a teď Break your Heart
Ok, no už je tam asi viac pesničiek...
Tak potom ok...

Obrázek
Odpovědět