ok...darkstar píše:jj alors on danse se mi taky hodně líbí
teplicak: písnička dobrá, ale příjde mi taková moc klidná...skus nějakou živější![]()

ok...darkstar píše:jj alors on danse se mi taky hodně líbí
teplicak: písnička dobrá, ale příjde mi taková moc klidná...skus nějakou živější![]()
Můžu ti sem dát odkaz na celou,ale je tam na začátku nějaká úvodka německýho Disney Channelu nodarkstar píše:jj alors on danse se mi taky hodně líbí
teplicak: písnička dobrá, ale příjde mi taková moc klidná...skus nějakou živější
florinQa: písnička celkem dobrá, ale na youtube jsem našel jenom 1:30 minutovou verzi a to to bylo oficiální video...skus poslat nějakou delší
No, zrovna toho nemyslím, ani ja ho nemám rada...darkstar píše:jestli myslíš například justin bieber, tak toho tam dám leda s pistolí u hlavy
Janko tak třeba my v Česku máme Evropu 2 (nejposlouchanější radio) a tam taky nehrajou takový ty holčičí písničky, ale třeba avril tam daj ... já bych řekl, že to má darkstar dobrý ...janka24 píše:No, zrovna toho nemyslím, ani ja ho nemám rada...darkstar píše:jestli myslíš například justin bieber, tak toho tam dám leda s pistolí u hlavy
Ok, ale potom to už proste je diskriminácia, skoro stále tam je len rap, hip-hop (veľmi sa v tom nevyznám), ale neviem či by sa vám to až tak páčilo keby ste boli druhého pohlavia... Nakoniec zistíte, že tie piesne tiež nie sú zlé, ako napr. Camp Rock atď... Mne sa páčia aj piesne Karla Gotta, ale to radšej nechajme takiSasuke píše:Janko tak třeba my v Česku máme Evropu 2 (nejposlouchanější radio) a tam taky nehrajou takový ty holčičí písničky, ale třeba avril tam daj ... já bych řekl, že to má darkstar dobrý ...janka24 píše:No, zrovna toho nemyslím, ani ja ho nemám rada...darkstar píše:jestli myslíš například justin bieber, tak toho tam dám leda s pistolí u hlavy
Ok, no už je tam asi viac pesničiek...iSasuke píše:Třeba já taky zrovna nemusim hip hop nebo rap to tam skoro fakt není já jsem zrovna pustil na Lady Gaga Alejandro potom Hrálo i Gotta Feeling a teď Break your Heart