Končím
-
- Wood Rank 0
Re: Končím
hmm skoda lebo tie penguin obcanky boli od teba najlepsie to bola rozlucka nie? 

TOTO MASERATI ČO TU VIDÍTE SOM FOTIL JA
-
- Wood Rank 0
Co se dá dělat, je to tvoje rozhodnutí. Jdi si svou cestou. Alespoň já ti v tom nebudu překážet 

Prý nebyl vhodný. *little bit afraid to say: what the hell?*
-
- Moderátor
Docela mě to mrzí, ale je to tvoje rozhodnutí.
-
- Wood Rank 0
neznal jsem tě....ale stejně čau 

čau xD
Tucnaka jsem dostal na nejmenovanem foru =) prej uz ho CP prestalo bavit jak mu vyprsel member xD chudak =D
Tucnaka jsem dostal na nejmenovanem foru =) prej uz ho CP prestalo bavit jak mu vyprsel member xD chudak =D
no myslím že ľud sa vyjadril a že ty by si sa mohol vrátiť na post administrátora
-
- Silver Rank 5
- Kontaktovat uživatele:
Tailor se zase projevil ...Dead Person píše:Konečne si dostal rozum

-
- Silver Rank 5
- Kontaktovat uživatele:
Tvůj problém je v tom, že bys rád byl na fóru, ale už vůbec nedokážeš psát normální příspěvky.Dead Person píše:Fotograf zas okomentoval ...Šaman píše:Tailor se zase projevil ...Dead Person píše:Konečne si dostal rozum
nikdo ti nebrání se tady normálně bavit, ale ty jen poučuješ, děláš machra, nebo se do někoho navážíš...
A ještě píšeš anglicky abys byl světovej, na což tady ale není nikdo zvědavej.
-
- Wood Rank 3
Tailore kdybyses tak nechoval možná bys byl jestě adminem ,ale ty ne ty jsi machr ne machr ty jsi tak p...... . Nechci tě urazit raději jsem udělal tečky abys to slovo nepřečetl . Poprosil bych adminy to co řekl Tailor tak to prosím vás smazte to co on řekl !Dead Person píše:No natohle múžu jen jedno :Šaman píše: Tvůj problém je v tom, že bys rád byl na fóru, ale už vůbec nedokážeš psát normální příspěvky.
nikdo ti nebrání se tady normálně bavit, ale ty jen poučuješ, děláš machra, nebo se do někoho navážíš...
A ještě píšeš anglicky abys byl světovej, na což tady ale není nikdo zvědavej.![]()
![]()