Talent mania vs CeskoSlovensko ma talent

janka24
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Re: Talent mania vs CeskoSlovensko ma talent

Příspěvek od janka24 »

Lilly49221 píše:
terullinka píše:Talent mania (kdybych to mohla říct, mrskla bych to tu jako nadávku) je lidičky OPRAVDU HNUSNÁ KOPIE!
Nova a Markíza prostě nesehnaly flek na Česko slovensko má talent a tak musí hned kopírovat! Větší sledovanost bude mít URČITĚ česko slovensko má talent! Proč?
Na Talentmanii přišlo stěží 50 lidí (na jeden casting)... Do ČSMT přišlo 900 lidí (na jeden casting) - to jsou ale rozdíly, co? Talentmanie skončí jako propadák bez diváků a u soudu - proč? FremantleMedia, která vlastní licenci na Česko slovensko má talent chce Talentmánii zažalovat za to, že kopíruje.

Jednoznačně ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT!
Markíza bola prvá,vymyslela to minulý rok
Áno, aj to som chcela doplniť... práveže by to malo byť naopak... :I

Obrázek
Blooman
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Blooman »

Tak chapejte...
Nova potřebuje peníze..
Kdybyste byli nějaký ten týpek co to tam vede..
Tak budete rádí že máte soutež do které se přihlásilo přez 150.000 lidí..
;)
terullinka
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od terullinka »

Markíza něco vymyslela?! Ne! Vymyslel to Simon Cowel (angličan), před mnoha lety. Markíza jen minulý rok získala práva na Slovensko má talent - Markíza NIC nevymyslela ;)
Jak řekla Lucie Bílá, Nova a Markíza se chovají, jako malé děcko, kterému seberete hračku!

Janka: Já z toho zklamaná nebudu, absolutně mi nejde o výhru, nechci vyhrát! Důležité je zúčastnit se, najít v sobě odvahu ;)

Nechápu, proč si všichni myslí, že jde jen o prachy! Copak nemůže být jednou něco non-problemo bez prachů a zbytečných vytáček? Ne! Vždycky to musí někdo kazit. To jediné mě na těchle soutěžích s prominutím se*e.

Nj :/
Prý nebyl vhodný. *little bit afraid to say: what the hell?*
janka24
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od janka24 »

terullinka píše:Markíza něco vymyslela?! Ne! Vymyslel to Simon Cowel (angličan), před mnoha lety. Markíza jen minulý rok získala práva na Slovensko má talent - Markíza NIC nevymyslela ;)
Jak řekla Lucie Bílá, Nova a Markíza se chovají, jako malé děcko, kterému seberete hračku!

Janka: Já z toho zklamaná nebudu, absolutně mi nejde o výhru, nechci vyhrát! Důležité je zúčastnit se, najít v sobě odvahu ;)

Nechápu, proč si všichni myslí, že jde jen o prachy! Copak nemůže být jednou něco non-problemo bez prachů a zbytečných vytáček? Ne! Vždycky to musí někdo kazit. To jediné mě na těchle soutěžích s prominutím se*e.

Ale to tak je, väčšina tam ide iba kvôli peniazom a s tým sa nedá nič robiť :( ...

Obrázek
Blooman
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Blooman »

janka24 píše:
terullinka píše:Markíza něco vymyslela?! Ne! Vymyslel to Simon Cowel (angličan), před mnoha lety. Markíza jen minulý rok získala práva na Slovensko má talent - Markíza NIC nevymyslela ;)

Ale to tak je, väčšina tam ide iba kvôli peniazom a s tým sa nedá nič robiť :( ...

No sorry janka,
Ale kdo by nechtěl vyhrát peniaze...
Za to co umí?
janka24
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od janka24 »

No, hneď sa našiel aj príklad...
:DD
Ale proste aj tak tam máte šance na prd... a aj tak vyhrajú iba tí čo podniknú najväčšie podvody pre peniaze... Takže až taká príjemná atmosféra to potom už asi nebude...
Ale aj tak držím palce ;)

Obrázek
terullinka
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od terullinka »

janka24 píše:No, hneď sa našiel aj príklad...
Ale proste aj tak tam máte šance na prd... a aj tak vyhrajú iba tí čo podniknú najväčšie podvody pre peniaze... Takže až taká príjemná atmosféra to potom už asi nebude...
Řekla bys, že Susan Boyle podváděla? Řekla bys, že Bianca Ryan podváděla? Řekla bys, že podváděla třeba Connie Talbot, nebo třeba Diversity či Spelbound? No já bych to neřekla, ti lidi opravdu MAJÍ TALENT a já jim ho strašně přeju :)
Vím, že nemám šanci, ale jak jsem řekla, chtěla jsem se zúčastnit! :)
Prý nebyl vhodný. *little bit afraid to say: what the hell?*
janka24
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od janka24 »

terullinka píše:
janka24 píše:No, hneď sa našiel aj príklad...
Řekla bys, že Susan Boyle podváděla? Řekla bys, že Bianca Ryan podváděla? Řekla bys, že podváděla třeba Connie Talbot, nebo třeba Diversity či Spelbound? No já bych to neřekla, ti lidi opravdu MAJÍ TALENT a já jim ho strašně přeju :)
Vím, že nemám šanci, ale jak jsem řekla, chtěla jsem se zúčastnit! :)
O tom nehovorím, len tu to nie je pod takou kontrolou, ktovie čo robia za naším chrbtom...

Obrázek
darkstar
Wood Rank 0
Wood Rank 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od darkstar »

jednoznačně česko-slovensko má talent.
Talentmania je jenom ubohá kopie, aby nova neztratila sledovanost.
Google
janka24
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od janka24 »

darkstar píše:jednoznačně česko-slovensko má talent.
Talentmania je jenom ubohá kopie, aby nova neztratila sledovanost.
Ale u nás je to naopak :I
I keď samozrejme, že to vymyslel niekto úplne iný, ale u nás je to naopak...

Obrázek
Odpovědět