Age of Mythology a Age of Mythology The Titans
Re: Age of Mythology a Age of Mythology The Titans
lidi můžeme hrát přes internet 

Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
=)

-
- Wood Rank 0
vyzera to dobre, uz stahujem.........
jen chci říct že každá kultura je složitější než vypadá
a teď s předstihem(protože chci mít klidnou neděli
) napíšu o Atlanťanech
Atlanťani
Hlavní titáni: Oranos,Kronos Gaia
Pod titáni: Prométheus,Leto,Hyperion,Rheia,Helios,Atlas,Oceanus,Theia,Hekate.
Mýtické bytosti: Prométhean,Automaton,Satyr,Behemot,Gigant,Argus,Servant,Nereidka,Kalaoria,Stymfalský pták,Lampada
Hrdinové:Všechny lidské jednotky
Vydělávání favor: Tvoří se v Town Centeru
a ted něco o titánech:
Jsou čtyři doby: Archaic,Classic,Heroic,Mythic v datadisku The Titans přibyla pátá doba Titan age kdy můžete otevřít bránu do Tartaru a osvobodit titána který vám bude sloužit.Titán je mýtická bytost která zabere 20 populace je nejsilnější dostupná jednotka.Každá civilizace má vlastního titána: Řekové mají Kerberuse,Egypťané mají ptačího titána,Norové mají trola a Atlanťané mají kamenného titána
každý druh titána má svojí bránu.

a teď s předstihem(protože chci mít klidnou neděli

Atlanťani
Hlavní titáni: Oranos,Kronos Gaia
Pod titáni: Prométheus,Leto,Hyperion,Rheia,Helios,Atlas,Oceanus,Theia,Hekate.
Mýtické bytosti: Prométhean,Automaton,Satyr,Behemot,Gigant,Argus,Servant,Nereidka,Kalaoria,Stymfalský pták,Lampada
Hrdinové:Všechny lidské jednotky
Vydělávání favor: Tvoří se v Town Centeru
a ted něco o titánech:
Jsou čtyři doby: Archaic,Classic,Heroic,Mythic v datadisku The Titans přibyla pátá doba Titan age kdy můžete otevřít bránu do Tartaru a osvobodit titána který vám bude sloužit.Titán je mýtická bytost která zabere 20 populace je nejsilnější dostupná jednotka.Každá civilizace má vlastního titána: Řekové mají Kerberuse,Egypťané mají ptačího titána,Norové mají trola a Atlanťané mají kamenného titána

Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
=)

Dotaz,aky je rozdiel medzi Age of Mythology a Age of Mythology Titans?
skoro žádný ale The Titans je datadisk k Age of Mythologyajo33766 píše:Dotaz,aky je rozdiel medzi Age of Mythology a Age of Mythology Titans?

=)

vecra som stiahol
dnes som presiel
uz idem hrat TITANS
titans som hral tiez davnejsie amtam ze bolo o jednu dobz viac ale misie som nesiel teraz idem na to
dnes som presiel

uz idem hrat TITANS
titans som hral tiez davnejsie amtam ze bolo o jednu dobz viac ale misie som nesiel teraz idem na to
-
- Wood Rank 0
Uz to mam skoro prejdene, dost dobra hra!
ty hraješ kampaň? jo to byli časy když jsem to hrál jázoidberg3180 píše:Uz to mam skoro prejdene, dost dobra hra!

=)

prvy krat somtuto hru hral este pred tym ako som chodil do skolyMise888 píše:ty hraješ kampaň? jo to byli časy když jsem to hrál jázoidberg3180 píše:Uz to mam skoro prejdene, dost dobra hra!(tu kampaň)

je to aj celkom stara hra
uz robim kampane v Titans kde je hrdina Arkantosov syn Kastor
jj Kastor byl i v prvním dílewasdreq2 píše:prvy krat somtuto hru hral este pred tym ako som chodil do skolyMise888 píše:ty hraješ kampaň? jo to byli časy když jsem to hrál jázoidberg3180 píše:Uz to mam skoro prejdene, dost dobra hra!(tu kampaň)
![]()
je to aj celkom stara hra
uz robim kampane v Titans kde je hrdina Arkantosov syn Kastor
=)