Tohle mě pobaviloŠaman píše:
Ten se ale ve 14:24 přiřítil do herny přímo ze hřiště. A to doslova, protože do herny vstoupil ještě ve fotbalovém dresu a v kopačkách!
Ve skupině také konečně Míša protrhla smolnou sérii porážek ze dvou online turnajů jitsu Borec a zaznamenala svoji historicky první výhru v zápase na turnaji!
Po kom to chceš vědet po šamanovi nebo po mě ? Já vím kdy by mohl být někdy nějaký ten další sraz jitsu . Možná by to mohl být na mé narozkyAnorijet píše:Bylo to super a proto se ptám kdy bude další sraz.![]()
To by měl být podle mě vojtavoj.Teplicak píše:A kdo je ten co má tričko s pufflem??![]()
Víte, že je ze stejného města jako vy dva?Ccdn píše:To by měl být podle mě vojtavoj.Teplicak píše:A kdo je ten co má tričko s pufflem??![]()
Vojtavoj je taky z Teplic?Šaman píše:Víte, že je ze stejného města jako vy dva?Ccdn píše:To by měl být podle mě vojtavoj.Teplicak píše:A kdo je ten co má tričko s pufflem??![]()
Ano to jsem na srazu zaslechl. Možná už sem ho někdy potkal, ale nevím.Šaman píše:Víte, že je ze stejného města jako vy dva?Ccdn píše:To by měl být podle mě vojtavoj.Teplicak píše:A kdo je ten co má tričko s pufflem??![]()
O jakých srazech kazdy druhy tyzden to mluvíš?Hellwet159 píše:sice ja som tam nebol ale teraz budu prazdniny tak budu zrazy kazdy druhy tyzden a mozno potom pridema aj jaale je to 50 na 50 aspon si to myslim
nic len tak hovorim ze ked budu prazdniny tak predsa mozno bude viacej casu tak preco nie aj viacej zrazov?Šaman píše:O jakých srazech kazdy druhy tyzden to mluvíš?Hellwet159 píše:sice ja som tam nebol ale teraz budu prazdniny tak budu zrazy kazdy druhy tyzden a mozno potom pridema aj jaale je to 50 na 50 aspon si to myslim