Minecraft
Re: Minecraft
Do ponku dej do prostředního sloupce od shora červenou houbu, hnědou houbu a misku. Houbová polévka dodá 5 srdíček.
Lisured podle vzoru pán
diki to sami hodi kedze v okoli nemam ziadne prasa a zivot si dobijam rybamiLisured píše:Do ponku dej do prostředního sloupce od shora červenou houbu, hnědou houbu a misku. Houbová polévka dodá 5 srdíček.
@ngel a ccdn nebudeme chodit na iny server? kde su lepsi admini? lebo ma bezdovodne banuju

Jo,aj mna,prisiel som,hned Frozen a Banned na 40000 Hodin .To prijali dajakeho ***** a ten im znicil server.batman12 píše:@ngel a ccdn nebudeme chodit na iny server? kde su lepsi admini? lebo ma bezdovodne banuju![]()
nejde mi ziaden server 
ale to bude tym ze nesom prihlaseny
ako sa mam prihlasit????ked som sa registroval a chcel sa prihlasit tak mi napisalo "User not premium"

ako sa mam prihlasit????ked som sa registroval a chcel sa prihlasit tak mi napisalo "User not premium"
Musíš si hru koupit (je placená). Využij toho, že v současnosti stojí jen 367 Kč (14,95 €)wasdreq2 píše:nejde mi ziaden server
Lisured podle vzoru pán
tak to si rovno kupim memberaLisured píše:Musíš si hru koupit (je placená). Využij toho, že v současnosti stojí jen 367 Kč (14,95 €)wasdreq2 píše:nejde mi ziaden server

toto mi rodicia nedovolia
keby som mal vlastny ucet a chodili mi tam peniaze tak preco nie ?? ale nemam tak to musim cez rodicov a onimi to nedovolia

Wiki už je ve fázi veřejného beta testování.
Spousta funkcí jí chybí, ale samozřejmě na ní budu dále pracovat.
http://minecraft.fan-club-penguin.cz/Úvod/
Spousta funkcí jí chybí, ale samozřejmě na ní budu dále pracovat.
http://minecraft.fan-club-penguin.cz/Úvod/
Lisured podle vzoru pán
Hm,ja som nic neplatil,a hram,to je nejake divne....Ze Lisured?wasdreq2 píše:nejde mi ziaden server

No jo ti pirátiajo33766 píše:Hm,ja som nic neplatil,a hram,to je nejake divne....Ze Lisured?wasdreq2 píše:nejde mi ziaden server

Když se člověku něco líbí, měl by odměnit autora. Stáhnu si nějakou hru a když se mi líbí, tak si jí koupím, když ne tak jí nehraji. Samozřejmě si nekupuji takové komerční věci jako jsou hry od EA, etc. — ty ani nestahuji. Existuje spousta dobrých indie vývojářských studií, které stojí za podpoření.
Lisured podle vzoru pán