Info ke stavu ligy
Skupina D
Skupinu jsem již uzavřel a náhradníka nehledám. Ze skupiny postupují ti aktivní zápasníci, kteří se v lize vyznají a hrát je baví. Aktivní hráči tedy jdou do play-off. Gratuluji všem postupujícím, i když mě a asi i je mrzí, že postup neproběhl v rámci boje. Bohužel nemohu ovlivnit chování některých přihlášených.
Skupina A
Tam se po mém varování sice na chvíli vzpamatoval Myslik a i Flatoutik se mnou velmi dobře komunikoval přes emaily. Moje hrozba vyřazovacím dnem ale zabrala jen na krátko a v domlouvání zápasů na webu je opět ticho po pěšině.
Rozhodl jsem proto takto:
Určil jsem datum a čas zápasu pro všechny najednou.
Zbývající zápasy skupiny A se odehrají v ninja hideoutu 12.12. (neděle), v 18:00, na serveru Snow Bank.
Kdo nepřijde bez omluvy prohrává kontumačně. Omluvenky se přijímají pouze emailem nejméně do 17:00.
Omluvenky posílejte na email
ligajitsu@email.cz
Uznám i jiný termín zápasu, pokud ho ale oba zápasníci osobně porvdí na webu ligy.
Beru i zápasy, které budou odehrány přede mnou stanoveným časem a potvrzené oběma hráči.
Protože hrají všichni s Myslikem a bude tam tedy nával, tak doporučuji domluvit se na dřívější termín, jinak možná budete muset chvíli čekat.