Ccdn píše:Nevím jestli to není v jiných operačních systémech jinak, ale u Windows XP je to takto: Start - Spustit... - %appdata% - Najít složku .minecraft - složka saves - A tam máš složky všech svejch uloženejch map
... u sedmiček/vist to jen napíšeš do toho vyhledávacího okénka
protože jsi ho ještě ani v životě pořádně nehrál (asi). Vím, že nemá grafiku jako z roku 2012, ale musíš brát, že to je prostě hra, kde to tak má být a jestli chceš grafiku, tak hraj CoD
protože jsi ho ještě ani v životě pořádně nehrál (asi). Vím, že nemá grafiku jako z roku 2012, ale musíš brát, že to je prostě hra, kde to tak má být a jestli chceš grafiku, tak hraj CoD
Už jsem psal že se mi minecraft začíná líbit. Právě vytvářím mapu podobnou Vinal Fantasy. Doufám že až si ji možná zahraješ nebudeš psát že jsem to okopíroval. Jsou tam taky létajíci ostrivi (Ne všechny) ale vypadají jinak.
Také jsem chtěl udělat CTM (complete the monument) mapu, ale pak jsem si to rozmyslel protože je s tím hrozně práce a určitě by ta moje mapa nedosahovala takových kvalit jako třeba mapy od Vesche.
Ccdn píše:Také jsem chtěl udělat CTM (complete the monument) mapu, ale pak jsem si to rozmyslel protože je s tím hrozně práce a určitě by ta moje mapa nedosahovala takových kvalit jako třeba mapy od Vesche.
Taky jsem si to myslel, ale už když jsem se do toho pustil, přece to hned nevzdám. Hlavně když jsem tak daleko (Dělám druhý ostrov).