Jinak se pořád nemůžu rozhodnout, jestli se přidat k ROR nebo k OK...
Na to ti mohu říci asi tolik, že žijeme v demokratickém právním státě, kde může každý občan, dle ústavy základních práv a svobod, slušně vyjádřit svůj názor... Mně se tento systém moc nelíbí, ale to také závisí na výběru tématu, třeba na oznámenou SW párty se těším, ale to už je na jiné téma...Martinbac píše: Ale můj hlavní názor je takový, (to platí hlavně pro Valadu) ABY STE PŘESTALI OHOVáRAT DISNEY A CP A NEVíM CO JEšTĚ A POčKALI S KRITIKOU ASPOŇ DO PáRTY!!!!!![]()
![]()
![]()
Máš pravduValada06 píše: Na to ti mohu říci asi tolik, že žijeme v demokratickém právním státě, kde může každý občan, dle ústavy základních práv a svobod, slušně vyjádřit svůj názor... Mně se tento systém moc nelíbí, ale to také závisí na výběru tématu, třeba na oznámenou SW párty se těším, ale to už je na jiné téma...
A disney na to: "Jóóóóó!"kryserka píše:A sakra! Potom dalším Sneak Peeku se mi to začalo líbitnéééé!
Mně takyWomenka píše:A disney na to: "Jóóóóó!"kryserka píše:A sakra! Potom dalším Sneak Peeku se mi to začalo líbitnéééé!