EPF herbert's revenge

Odpovědět
gugliar
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Re: EPF herbert's revenge

Příspěvek od gugliar »

Chubbop píše:
gugliar píše:asi sa to neprejavi ani z jednotky sa neprejavilo
PS:ako ste tam pouzili mikrofon mne to nechce ist?
K zavolání puffla a použití mikrofonu ho musíš mít zapojený v počítači... A mne na začátku taky nechtěl jít. Musel jsem to zapnout v nastavení toho programu. Na začátku hry, když dáš options a microphone (nebo tak nějak), tak tam máš nastavení mikrofonu (hlasitost) a vedle je takový sloupeček a když ti tam běhá zelená, když do toho mluvíš, tak to jde, jinak nereaguje. Snad to pochopíš :-D
to som skusal ale neslo mi to
Chubbop
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Chubbop »

Pokud používáš DeDmuME 0.9.6 (tak jak je psané asi na první straně), tak zkus:
Config -) Microphone Settings -) Use connected physical microphone (hned to první)
Obrázek
terullinka
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od terullinka »

Taky jsem se u toho zasekla, zkusila jsem všechno.. zelený tam poskakuje, ale do toho programu jednoduše MLUVIT (nebo pískat nebo co po mně chtěj) nejde :DD

jinaač.. CO tam musíte říct? jako já zkoušela "blue puffle" "red puffle" zkoušela jsem foukat... pískat mi moc nešlo :DD
Prý nebyl vhodný. *little bit afraid to say: what the hell?*
Chubbop
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Chubbop »

terullinka píše:Taky jsem se u toho zasekla, zkusila jsem všechno.. zelený tam poskakuje, ale do toho programu jednoduše MLUVIT (nebo pískat nebo co po mně chtěj) nejde :DD

jinaač.. CO tam musíte říct? jako já zkoušela "blue puffle" "red puffle" zkoušela jsem foukat... pískat mi moc nešlo :DD
Do toho máš jednoduše fouknout (jako do píšťalky), ale musíš mít zapojený mikrofon do počítače.
Obrázek
terullinka
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Chubbop píše:
terullinka píše:Taky jsem se u toho zasekla, zkusila jsem všechno.. zelený tam poskakuje, ale do toho programu jednoduše MLUVIT (nebo pískat nebo co po mně chtěj) nejde :DD

Do toho máš jednoduše fouknout (jako do píšťalky), ale musíš mít zapojený mikrofon do počítače.
Já mám mikrofon V počítači a normálně mi to poskakuje to zelený jak u normálního mikrofonu, který už nemám... :/ no nic, zkusím to ještě jednou ;)
Teplicak
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Teplicak »

hele.. když to stáhnu tak mám jen .rar soubor a nejde mi to otevřit že počítač nemohl najít tento soubor nevíte co stím? :O
Obrázek
2x 3.místo v Jitsu Borci!!!!
FK Zenit Petrohrad 4ever!!!!
Chubbop
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Chubbop »

zkus si stáhnout třeba winrar... to je program, který to otevře.

Terullinka: jestli ti ten mikrofon funguje, tak to není problém nikde a mělo by to fungovat.
Obrázek
terullinka
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Chubbop píše:zkus si stáhnout třeba winrar... to je program, který to otevře.

Terullinka: jestli ti ten mikrofon funguje, tak to není problém nikde a mělo by to fungovat.
Otevřela jsem si testovač mikrofonu i tu hru, foukla jsem, testovač vylítl na plnou, ale ve hře nic, zkusila jsem testovač vypnout, foukla jsem.. nic ;) I v tom nastavení jsem si to nastavila na to první a nic - a postupně potom i na všechny ostatní - nic :(
gugliar
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od gugliar »

.
Naposledy upravil(a) gugliar dne sob 10. lis 2012 13:57:11, celkem upraveno 1 x.
Nifus
Wood Rank 1
Wood Rank 1

Příspěvek od Nifus »

asi si ji koupím, ale nejdřív musim našetřit :D
Obrázek
Odpovědět