to som skusal ale neslo mi toChubbop píše:K zavolání puffla a použití mikrofonu ho musíš mít zapojený v počítači... A mne na začátku taky nechtěl jít. Musel jsem to zapnout v nastavení toho programu. Na začátku hry, když dáš options a microphone (nebo tak nějak), tak tam máš nastavení mikrofonu (hlasitost) a vedle je takový sloupeček a když ti tam běhá zelená, když do toho mluvíš, tak to jde, jinak nereaguje. Snad to pochopíš :-Dgugliar píše:asi sa to neprejavi ani z jednotky sa neprejavilo
PS:ako ste tam pouzili mikrofon mne to nechce ist?
EPF herbert's revenge
Re: EPF herbert's revenge
Pokud používáš DeDmuME 0.9.6 (tak jak je psané asi na první straně), tak zkus:
Config -) Microphone Settings -) Use connected physical microphone (hned to první)
Config -) Microphone Settings -) Use connected physical microphone (hned to první)

-
- Wood Rank 0
Taky jsem se u toho zasekla, zkusila jsem všechno.. zelený tam poskakuje, ale do toho programu jednoduše MLUVIT (nebo pískat nebo co po mně chtěj) nejde 
jinaač.. CO tam musíte říct? jako já zkoušela "blue puffle" "red puffle" zkoušela jsem foukat... pískat mi moc nešlo

jinaač.. CO tam musíte říct? jako já zkoušela "blue puffle" "red puffle" zkoušela jsem foukat... pískat mi moc nešlo

Prý nebyl vhodný. *little bit afraid to say: what the hell?*
Do toho máš jednoduše fouknout (jako do píšťalky), ale musíš mít zapojený mikrofon do počítače.terullinka píše:Taky jsem se u toho zasekla, zkusila jsem všechno.. zelený tam poskakuje, ale do toho programu jednoduše MLUVIT (nebo pískat nebo co po mně chtěj) nejde

-
- Wood Rank 0
Já mám mikrofon V počítači a normálně mi to poskakuje to zelený jak u normálního mikrofonu, který už nemám...Chubbop píše:Do toho máš jednoduše fouknout (jako do píšťalky), ale musíš mít zapojený mikrofon do počítače.terullinka píše:Taky jsem se u toho zasekla, zkusila jsem všechno.. zelený tam poskakuje, ale do toho programu jednoduše MLUVIT (nebo pískat nebo co po mně chtěj) nejde

hele.. když to stáhnu tak mám jen .rar soubor a nejde mi to otevřit že počítač nemohl najít tento soubor nevíte co stím? 

2x 3.místo v Jitsu Borci!!!!
FK Zenit Petrohrad 4ever!!!!
zkus si stáhnout třeba winrar... to je program, který to otevře.
Terullinka: jestli ti ten mikrofon funguje, tak to není problém nikde a mělo by to fungovat.
Terullinka: jestli ti ten mikrofon funguje, tak to není problém nikde a mělo by to fungovat.

-
- Wood Rank 0
Otevřela jsem si testovač mikrofonu i tu hru, foukla jsem, testovač vylítl na plnou, ale ve hře nic, zkusila jsem testovač vypnout, foukla jsem.. nicChubbop píše:zkus si stáhnout třeba winrar... to je program, který to otevře.

.
Naposledy upravil(a) gugliar dne sob 10. lis 2012 13:57:11, celkem upraveno 1 x.