dobrý ale jen ty kola se mi zdaj divnyThe Chosen One píše:Oprášil som svoj tunning talent:
pred:po:Kód: Vybrat vše
http://i804.photobucket.com/albums/yy328/darum11/PICT0239.jpg
Kód: Vybrat vše
http://i804.photobucket.com/albums/yy328/darum11/zigulaktunning-1.png
TCO Gallery
-
- Wood Rank 1
- Kontaktovat uživatele:
Re: TCO Gallery
No, až na ty kola je to dobrý.
Když se tak koukám na svoje starý příspěvky, tak si říkám jakej jsem to byl malej blbeček :D
-
- Wood Rank 0
Prepáč, mne sa to až tak nepáči... Nie je to nejaká mimoriadne ťažká grafika, naviac máš Photoshop, ja sa trápim vo Photofiltri, áno, možno v mojej grafike nie sú také efekty, ale určite tam nie je len text a jeden obrázok s miliónom efektov...
-
- Wood Rank 0
že nie je? tento tunning som robil vyše 6 hodín!! a akože na signatúry tiež to nie je halabala, že tam len niečo dám a hotovo. na to treba viacej času a nie 10 minút. Sa čudujete ale so signatúrou treba minimálne 1 hodinu pracovať, maximálne 3 hodiny.

Tunning je niečo iné, to oceňujem...The Chosen One píše:že nie je? tento tunning som robil vyše 6 hodín!! a akože na signatúry tiež to nie je halabala, že tam len niečo dám a hotovo. na to treba viacej času a nie 10 minút. Sa čudujete ale so signatúrou treba minimálne 1 hodinu pracovať, maximálne 3 hodiny.
Signatúry však až také ťažké nie sú... Poznám veľa ľudí čo ich urobí za dve minúty...
Pozri, nehovorím, že je to škaredé, každému sa páči niečo iné...
Toto som urobila za 3 minúty v Photofiltri:

Ja viem, že nič moc... Ale vidíš, že to ide pomerne rýchlo...
-
- Wood Rank 0
za 2 minúty... tak aj potom vyzerajú . (tvoj výtvor nejak nevidím)
takéto sigy ani ja neviem spraviť, ale sú dosť brutálne:

aj keď autor používa príliš veľa c4d, vie s nimi kúzliť, samozrejme na to treba aj čas.
druhý autor (začiatočník) sa musí veľa učiť, lebo prepaľuje efekty na sigoch.

tretí autor je tiež dobrý ako prvý:

čiže prvý a tretí autor dávajú príklad na správne sigy. Tvorba signatúr má veľa pravidiel ako napr. blending, flow, focal point, hĺbka...
takéto sigy ani ja neviem spraviť, ale sú dosť brutálne:

aj keď autor používa príliš veľa c4d, vie s nimi kúzliť, samozrejme na to treba aj čas.
druhý autor (začiatočník) sa musí veľa učiť, lebo prepaľuje efekty na sigoch.

tretí autor je tiež dobrý ako prvý:

čiže prvý a tretí autor dávajú príklad na správne sigy. Tvorba signatúr má veľa pravidiel ako napr. blending, flow, focal point, hĺbka...

Áno, ak by som chcela aby bol dokonalý trebalo by aspoň 10 minút, ale určite nie 3 hodiny...
Ako myslíš, že nevidíš môj výtvor, nezobrazuje sa, alebo to myslíš tak, že som nič na tom neupravila? To by si sa čudoval, upravila, ale úprava nemusí byť vždy viditeľná...
Mimochodom som to robila v Photofiltri, zaujímavé, že?
A ak sa môžem spýtať, koľko máš rokov?
Páčia sa mi dve tvoje sigy, ale inak mi to príde, že sú tam len efekty...
Ako myslíš, že nevidíš môj výtvor, nezobrazuje sa, alebo to myslíš tak, že som nič na tom neupravila? To by si sa čudoval, upravila, ale úprava nemusí byť vždy viditeľná...
Mimochodom som to robila v Photofiltri, zaujímavé, že?
A ak sa môžem spýtať, koľko máš rokov?
Páčia sa mi dve tvoje sigy, ale inak mi to príde, že sú tam len efekty...
-
- Wood Rank 0
no ten výtvor sa nezobrazuje, o 2 mesiace budem mať 16 a tie sigy, ktoré som dal v predošlom príspevku, tak autori s nimi pracovali minimálne hodinu.

Aha takže ja mám momentálne 11, nie, žeby som sa tým chcela chváliť...Áno, musím uznať, že máš aj pekné výtvory, ale proste mi všetky (nielen tvoje) podpisy pripádajú "preplácané"...
Nahrala som to na iný uploader:

I keď skúsim urobiť niečo na čom budem robiť dlhšie...
Nahrala som to na iný uploader:

I keď skúsim urobiť niečo na čom budem robiť dlhšie...