Šmarja ale jsou to středověké strategie!xanaz píše:Žádná z těchto her není stejná...tady jde o to zničit reputaci přítele a né ho armádou zničit!Nik3 píše:Ikariam, Divoké kmeny, Travian, Grepolis apod.xanaz píše:Napiš tu název aspoň jedné takové hry.
Myslel jsem víc druhů vojáků například:
Šermíř: Cena 50Jídla 20Zlata
Prakíř: Cena 40Jídla 40Zlata
Falang: Cena 100Jídla 70Zlata 30Dřeva
Apod.
PS: Souhlasím se xanazem že by to mohlo být po netu...
Moje strategická hra
Re: Moje strategická hra
Někdy v roce 2016 bude mít můj tučňák 10 let. Toť vše...
ja by som tam dal aj obyvateľstvo a tiež by malo spotrebu jedla (asi ako vojaci alebo menej)chovy píše:Tu chybu v útocích kdy soupeř uteče jsem opravil (ta chyba co ohlásil ccdn a další)
Moc nechápu začátek tvé připomínky. Vždyť to je multiplayerxanaz píše:Uvítal bych tam určitě MP(Multiplayer). Pak mi taky připadá nelogické 1 voják 100jídla bylo by lepší kdyby jeden voják ubral za každý tah 2 nebo 4 jídla. Taky by bylo dobré když je to políčko armáda tak že by bylo šedé a nešlo na něho kliknout když nejsou postaveny kasárny ,ale to je jen taková drobnost.
Singleplayer verzi zatím nechystám pokud jsi myslel tohle. Jinak jsou tvé nápady splnitelné.
a keď útočím a druhý hráč ide do boja, mne to ukáže vrátiť sa a pokračovať do boja ako keby chcel ujsť
a občas pri boji mi ta bojova obrazovka zamrzne, teda nič sa s ňou nedeje, neukáže to výsledok ale keď niektorá strana trénuje nového vojaka, tak sa tam počet zmení a ked jedna strana dá v kasárňach ešte raz tlačítko zaútočiť, tak sa zase druhej strany opýta čo chce robiť
Suhlasim s Blooman,spytaju sa ta tu na nazor a zglbu ta zan a povedia nek urobis vlastny (cest vynimkam
)

-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
Ale co bys čekal ? Mám svůj názor ( na tyhle lidi ) , ale podělovat se s ním nebudu .Blooman píše:Řeknu to se mi nelíbí.. a druhý: tak udělej lepší... nesnášim to..

FREINDSHIP IS MAGIC

mně strategicke hry bavi takže to bude superchovy píše:Nová verze bude pravděpodobně tenhle víkend. Mělo by to být už zhruba na úrovni travianu. Pak pravděpodobně začnu dělat na hraní po internetu.

CP je nej online hra!!!!
Už se těšimchovy píše:Nová verze bude pravděpodobně tenhle víkend. Mělo by to být už zhruba na úrovni travianu. Pak pravděpodobně začnu dělat na hraní po internetu.
Někdy v roce 2016 bude mít můj tučňák 10 let. Toť vše...
účty (registrácia, login)