Vtipy
-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vtipy
jde jedna manželka přítele a manželka říká PROČ NEHLÍDÁŠ DÍTĚ? a přítel říká protože pořád ječí a ječí a ječí že to nevidřím . a Manželka A CO JE S NÍM? a přítel říká dal jsem ho do ameriky.

Muz a zena sa strasne pohadaju tak muz napise zene list: Rano ma zobut o siestej. rano sa manzel zobudi o siedmej vleti do kupelne a na zrkadle nalepeny listok:vstavaj uz je sest! xD xD xD 

Mrtví stojí před bránou v nebi.. prvního se ptají: Co jste dělal?... No.. Já si tak začnu mejt okna...
Ale spadnu a uchytim se na okapu ve spodnim patře.. najednou přijde nějakej blázen a schodí mě ..
Naštestí spadnu do popelnice plný odpadků.. ale on po mě hodí ledničku..
Dobrá jděte.. Další! Co jste dělal? No.. já sem vařill a vidim jak se mi někdo zavěsí za okap.. tak ho shcodim... ale on spadne do popelnice.. tak po něm hodim ledničku.. vyhodil sem jí.. ale uklouzl sem a rozbil si hlavu..
Dobrá.. Další!.. Co jste dělal vy?.. No.. Já si tak sedim v ledničce...
Je to jinak.. jen si nevzomenu jak
Ale spadnu a uchytim se na okapu ve spodnim patře.. najednou přijde nějakej blázen a schodí mě ..
Dobrá jděte.. Další! Co jste dělal? No.. já sem vařill a vidim jak se mi někdo zavěsí za okap.. tak ho shcodim... ale on spadne do popelnice.. tak po něm hodim ledničku.. vyhodil sem jí.. ale uklouzl sem a rozbil si hlavu..

Blooman píše:Mrtví stojí před bránou v nebi.. prvního se ptají: Co jste dělal?... No.. Já si tak začnu mejt okna...
Je to jinak.. jen si nevzomenu jak