Minecraft
Re: Minecraft
Vyzkoušejte můj server:
ogion.ath.cx
nevím jestli se to nebude lagovat, tak to potřebuji otestovat
pak tam přidám nějaké mody
ogion.ath.cx
Lisured podle vzoru pán
Nechapem,nejak to nejde,je tam len obrazok.Lisured píše:Vyzkoušejte můj server:
ogion.ath.cx

Máš minecraft koupený?ajo33766 píše:Nechapem,nejak to nejde,je tam len obrazok.Lisured píše:Vyzkoušejte můj server:
ogion.ath.cx
Lisured podle vzoru pán
Já si ho chci koupit ale když mi to zkusil zaplatit brácha přes kreditku tak to nešlo 

Mě to taky nešlo, musíš to platit přes PayPal.Myslik píše:Já si ho chci koupit ale když mi to zkusil zaplatit brácha přes kreditku tak to nešlo
Lisured podle vzoru pán
Škoda že neexituje obtížnost u který jsou vypnutý obludy... 
Objevil jsem dobrej obrázek pro všechny důlníky. Takže pro všechny kdo paří minecraft:

Objevil jsem dobrej obrázek pro všechny důlníky. Takže pro všechny kdo paří minecraft:

Někdy v roce 2016 bude mít můj tučňák 10 let. Toť vše...
Toto mi pomoze,len neviem kolko ma cela hlbka spolu.200 policiek?Teraz viem kde hladat potrebne surovinyNik3 píše:Škoda že neexituje obtížnost u který jsou vypnutý obludy...

Mapa je vysoká 128 bloků. Bloky 1—5 obsahují bedrock (podloží odolné proti všemu — 18000000 TNT)ajo33766 píše: Toto mi pomoze,len neviem kolko ma cela hlbka spolu.200 policiek?Teraz viem kde hladat potrebne surovinydakujem
Na peaceful hned obludy zmizíNik3 píše:Škoda že neexituje obtížnost u který jsou vypnutý obludy...
Lisured podle vzoru pán
Vzhledem k tomu, že tu spousta lidí nemá minecraft koupený, vypnul jsem ověřování uživatelského jména.
Adresa serveru: ogion.ath.cx
Můžete použít baterku /flashlight
Adresa serveru: ogion.ath.cx
Můžete použít baterku /flashlight
Lisured podle vzoru pán