stejně ten plánek není přesnýNik3 píše:Škoda že neexituje obtížnost u který jsou vypnutý obludy...
Objevil jsem dobrej obrázek pro všechny důlníky. Takže pro všechny kdo paří minecraft:

stejně ten plánek není přesnýNik3 píše:Škoda že neexituje obtížnost u který jsou vypnutý obludy...
Objevil jsem dobrej obrázek pro všechny důlníky. Takže pro všechny kdo paří minecraft:
Samozřejmě že se některé věci můžou objevit i jinde, ale na plánku jsou pouze oblasti, kde je největší výskyt dané suroviny. Láva také může být i na povrchu (za určitých podmínek). Obsidián může být pouze tam kde je láva a voda — vzniká tam kde je nateče láva do vody. Ruda červeného kamene se nachází zhruba ve výškách 1—20. Lapis lazuli se nachází na mapách vygenerovaných po upgradu 1.2 ve výškách 0—35, přičemž nejvyšší koncentrace je na úrovni 19 a směrem nahoru a dolů klesá.Mise888 píše:stejně ten plánek není přesnýNik3 píše:Škoda že neexituje obtížnost u který jsou vypnutý obludy...
proč jsem našel diamant tam kde zlato? a u lávy je většinou obsidian,red dust a nově i Lapis Lazuari(z něho se dá udělat barva na přetření vlny
)
Je to v souboru Readme.txt:ajo33766 píše:http://www.mediafire.com/?jpeh7i1zj28785s je to "pack" ktory ked stiahnete a nainstalujete do Minecraftu,tak vam pochoden svieti aj ked ju nepolozite,svieti aj v ruke,jednoducho robi svetlo.
Ako to nainstalovat ci vlozit nemam ani zdanie,takze ak viete budem rad ak mi to poviete (napisete navod sem)
PS: Nemam plnu verziu takze nwm
minecraft.jar je umístěn ve složce %appdata%/.minecraft/binNajděte umístění souboru minecraft.jar a otevřete ho s programem pro manipulaci s archivy JAR. Smažte složku meta-inf pokud tam je a zkopírujte všechny soubory .class dovnitř.
To ma byt len nejaky kod,co ti to ma spustit,prikaz dajakyLisured píše:Je to v souboru Readme.txt:ajo33766 píše:http://www.mediafire.com/?jpeh7i1zj28785s je to "pack" ktory ked stiahnete a nainstalujete do Minecraftu,tak vam pochoden svieti aj ked ju nepolozite,svieti aj v ruke,jednoducho robi svetlo.
Ako to nainstalovat ci vlozit nemam ani zdanie,takze ak viete budem rad ak mi to poviete (napisete navod sem)
PS: Nemam plnu verziu takze nwmminecraft.jar je umístěn ve složce %appdata%/.minecraft/binNajděte umístění souboru minecraft.jar a otevřete ho s programem pro manipulaci s archivy JAR. Smaže složku meta-inf pokud tam je a zkopírujte všechny soubory .class dovnitř.
program pro manipulaci s archivy JAR je třeba WinRar.
Normálně zadej do adresního řádku průzkumníka %appdata%/.minecraft/bin a otevři soubor minecraft.jar ve winraru a dále viz nahoře.ajo33766 píše:To ma byt len nejaky kod,co ti to ma spustit,prikaz dajakyLisured píše:Je to v souboru Readme.txt:ajo33766 píše:http://www.mediafire.com/?jpeh7i1zj28785s je to "pack" ktory ked stiahnete a nainstalujete do Minecraftu,tak vam pochoden svieti aj ked ju nepolozite,svieti aj v ruke,jednoducho robi svetlo.
PS: Nemam plnu verziu takze nwmminecraft.jar je umístěn ve složce %appdata%/.minecraft/binNajděte umístění souboru minecraft.jar a otevřete ho s programem pro manipulaci s archivy JAR. Smažte složku meta-inf pokud tam je a zkopírujte všechny soubory .class dovnitř.
program pro manipulaci s archivy JAR je třeba WinRar.
ajo33766 píše:Ako sa robia kolaje a vozik na jazdenie po nich?Zabudol som a ako sa to povie anglicky neviem,dakujem
Kód: Vybrat vše
vagonék:
- - -
◾ - ◾
◾ ◾ ◾
koleje:
◾ - ◾
◾ / ◾
◾ - ◾
vysvětlivky:
◾ = železná ingota
/ = tyčka
Jde to i přes kreditku, PayPal není nutný.Lisured píše:Mě to taky nešlo, musíš to platit přes PayPal.Myslik píše:Já si ho chci koupit ale když mi to zkusil zaplatit brácha přes kreditku tak to nešlo