Minecraft

Minecraft a vše kolem něj.
Odpovědět
Mise888
Wood Rank 1
Wood Rank 1

Re: Minecraft

Příspěvek od Mise888 »

Nik3 píše:Škoda že neexituje obtížnost u který jsou vypnutý obludy... :/
Objevil jsem dobrej obrázek pro všechny důlníky. Takže pro všechny kdo paří minecraft:
Obrázek
stejně ten plánek není přesný :/ proč jsem našel diamant tam kde zlato? a u lávy je většinou obsidian,red dust a nově i Lapis Lazuari(z něho se dá udělat barva na přetření vlny :) )
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
Obrázek =)
Lisured
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Lisured »

Mise888 píše:
Nik3 píše:Škoda že neexituje obtížnost u který jsou vypnutý obludy... :/
Objevil jsem dobrej obrázek pro všechny důlníky. Takže pro všechny kdo paří minecraft:
Obrázek
stejně ten plánek není přesný :/ proč jsem našel diamant tam kde zlato? a u lávy je většinou obsidian,red dust a nově i Lapis Lazuari(z něho se dá udělat barva na přetření vlny :) )
Samozřejmě že se některé věci můžou objevit i jinde, ale na plánku jsou pouze oblasti, kde je největší výskyt dané suroviny. Láva také může být i na povrchu (za určitých podmínek). Obsidián může být pouze tam kde je láva a voda — vzniká tam kde je nateče láva do vody. Ruda červeného kamene se nachází zhruba ve výškách 1—20. Lapis lazuli se nachází na mapách vygenerovaných po upgradu 1.2 ve výškách 0—35, přičemž nejvyšší koncentrace je na úrovni 19 a směrem nahoru a dolů klesá.
Lisured podle vzoru pán
ajo33766

Příspěvek od ajo33766 »

http://www.mediafire.com/?jpeh7i1zj28785s je to "pack" ktory ked stiahnete a nainstalujete do Minecraftu,tak vam pochoden svieti aj ked ju nepolozite,svieti aj v ruke,jednoducho robi svetlo.
Ako to nainstalovat ci vlozit nemam ani zdanie,takze ak viete budem rad ak mi to poviete (napisete navod sem)
PS: Nemam plnu verziu takze nwm :-(
Lisured
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Lisured »

ajo33766 píše:http://www.mediafire.com/?jpeh7i1zj28785s je to "pack" ktory ked stiahnete a nainstalujete do Minecraftu,tak vam pochoden svieti aj ked ju nepolozite,svieti aj v ruke,jednoducho robi svetlo.
Ako to nainstalovat ci vlozit nemam ani zdanie,takze ak viete budem rad ak mi to poviete (napisete navod sem)
Je to v souboru Readme.txt:
Najděte umístění souboru minecraft.jar a otevřete ho s programem pro manipulaci s archivy JAR. Smažte složku meta-inf pokud tam je a zkopírujte všechny soubory .class dovnitř.
minecraft.jar je umístěn ve složce %appdata%/.minecraft/bin
program pro manipulaci s archivy JAR je třeba WinRar.
Lisured podle vzoru pán
ajo33766

Příspěvek od ajo33766 »

Lisured píše:
ajo33766 píše:http://www.mediafire.com/?jpeh7i1zj28785s je to "pack" ktory ked stiahnete a nainstalujete do Minecraftu,tak vam pochoden svieti aj ked ju nepolozite,svieti aj v ruke,jednoducho robi svetlo.
Najděte umístění souboru minecraft.jar a otevřete ho s programem pro manipulaci s archivy JAR. Smaže složku meta-inf pokud tam je a zkopírujte všechny soubory .class dovnitř.
To ma byt len nejaky kod,co ti to ma spustit,prikaz dajaky :O
Lisured
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Lisured »

ajo33766 píše:
Lisured píše:
Najděte umístění souboru minecraft.jar a otevřete ho s programem pro manipulaci s archivy JAR. Smažte složku meta-inf pokud tam je a zkopírujte všechny soubory .class dovnitř.
To ma byt len nejaky kod,co ti to ma spustit,prikaz dajaky :O
Normálně zadej do adresního řádku průzkumníka %appdata%/.minecraft/bin a otevři soubor minecraft.jar ve winraru a dále viz nahoře.
Lisured podle vzoru pán
Šaman
Silver Rank 5
Silver Rank 5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šaman »

Dneska jsem zaplatil plnou verzi, tak jsem zvědavej.
ajo33766

Příspěvek od ajo33766 »

Ako sa robia kolaje a vozik na jazdenie po nich?Zabudol som a ako sa to povie anglicky neviem,dakujem :D
Lisured
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Lisured »

ajo33766 píše:Ako sa robia kolaje a vozik na jazdenie po nich?Zabudol som a ako sa to povie anglicky neviem,dakujem :D

Kód: Vybrat vše

vagonék:
- - -
◾ - ◾
◾ ◾ ◾

koleje:
◾ - ◾
◾ / ◾
◾ - ◾

vysvětlivky:
◾ = železná ingota
/ = tyčka
Lisured podle vzoru pán
Šaman
Silver Rank 5
Silver Rank 5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šaman »

Lisured píše:
Myslik píše:Já si ho chci koupit ale když mi to zkusil zaplatit brácha přes kreditku tak to nešlo :(
Mě to taky nešlo, musíš to platit přes PayPal.
Jde to i přes kreditku, PayPal není nutný. ;)
Odpovědět