Poslední dobou mě Terraria hodně baví. Dneska jsem si poprvé troufnul na Skeletrona nebo jak se jmenuje a porazil jsem ho takže teď můžu do dungeonu. Už jsem tam byl, ale je to tam docela težké. Taky jsem byl na dvou létajících ostrovech, které byly přímo nad mím domem Také mi dneska z ničeho nic spadl druhý meteorit.
Ccdn píše:Poslední dobou mě Terraria hodně baví. Dneska jsem si poprvé troufnul na Skeletrona nebo jak se jmenuje a porazil jsem ho takže teď můžu do dungeonu. Už jsem tam byl, ale je to tam docela težké. Taky jsem byl na dvou létajících ostrovech, které byly přímo nad mím domem Také mi dneska z ničeho nic spadl druhý meteorit.
Já to hrál s bratrancem a už máme snad úplně všechno meteority nestíhají padat, v podzemí už taky nic není
ÁÁÁh! Už podruhé mě zabil boss Wall of flesh. Poprvé když jsem musel odběhnout od počítače a teď když jsem doběhl na konec světa. Příště než ho vyvolám tak půjdu na druhý konec světa abych měl co nejvíc času. A nebo se musím lépe připravit.
Ccdn píše:ÁÁÁh! Už podruhé mě zabil boss Wall of flesh. Poprvé když jsem musel odběhnout od počítače a teď když jsem doběhl na konec světa. Příště než ho vyvolám tak půjdu na druhý konec světa abych měl co nejvíc času. A nebo se musím lépe připravit.
ja som Wall Of Flesh som zabil hneď na prvý krát BEZ nacheatovaných vecí