Moje strategická hra
Re: Moje strategická hra
kedy by mohla byt g. verzia?
Norton Antivirus napsal že je v tom vir...
Když jsem soubor otevřel, zkusil jsem to taky na druhém PC a uplně to saméchovy píše:A to při stahování nebo při spuštění programu? Nějak mi nedochází jak by se tam při kompilaci do exe něco mohlo dostat.Myslik píše:Norton Antivirus napsal že je v tom vir...
Stáhl jsem to do druhého PC kde je avast a ten s tím nemá problém.

No nevím jak se ten vir jmenuje ale už to jde a nepíše to že tam je vir. A ten test funguje.
Ne bylo tam napsaný že je to k té hře ale na druhém PC to furt píše ale to je jedno, ten skoro nepoužívám.chovy píše:Lol a bylo to vůbec hlášení k té hře? Nehlásil ti podezřelou aktivitu něčeho jiného když si zrovna pouštěl hru?Myslik píše:No nevím jak se ten vir jmenuje ale už to jde a nepíše to že tam je vir. A ten test funguje.
Ten test byl jen na zkoušku jestli to nehlásí u všech programů co udělám.
Po kliknutí na hospodu:
Tlačítko Vztoupit do hostince
Zima se blíží a mi pottřebujeme pořádné domy.
Texty (hlavně ty nahoře) se mi zdají málo čitelné. Skus zvýšit kontrast.
Ta hnědá je taková divná, zkus tam dát texturu dřeva nebo něco takového.
Když chci koupit stavu na kterou nemám prostředky tak se nenapíše chyba, ale nic se nestane.
Vesnice by se nemusely skrývat.
Na oplocení vesnice by to chtělo zapracovat.
U divadla je napsáno 300 dřeva, ale žere to kamení. Postavil jsem divadlo u druhého hráče a jsem v minusu kamení. Zřejmě proběhne kontrola na dostatek dřeva, ale odečte se kamení.
Časem by si mohl přidat různé pohromy (hladomor -50 % jídla, záplavy po 2 kola snížená produkce jídla, atd.)
Když jsem zaplatil dělníkům (0 zlata → -70 zlata) tak se mi při ukončení kola zlato nepřičetlo, až v dalším kole.
Tlačítko Vztoupit do hostince
Zima se blíží a mi pottřebujeme pořádné domy.
Texty (hlavně ty nahoře) se mi zdají málo čitelné. Skus zvýšit kontrast.
Ta hnědá je taková divná, zkus tam dát texturu dřeva nebo něco takového.
Když chci koupit stavu na kterou nemám prostředky tak se nenapíše chyba, ale nic se nestane.
Vesnice by se nemusely skrývat.
Na oplocení vesnice by to chtělo zapracovat.
U divadla je napsáno 300 dřeva, ale žere to kamení. Postavil jsem divadlo u druhého hráče a jsem v minusu kamení. Zřejmě proběhne kontrola na dostatek dřeva, ale odečte se kamení.
Časem by si mohl přidat různé pohromy (hladomor -50 % jídla, záplavy po 2 kola snížená produkce jídla, atd.)
Když jsem zaplatil dělníkům (0 zlata → -70 zlata) tak se mi při ukončení kola zlato nepřičetlo, až v dalším kole.
Lisured podle vzoru pán
Když splním požadavek od lidí v hospodě tak se mi nepřičtou žádné suroviny.
Myslím že se za to přičtou 4 body důvěry obyvatel.Myslik píše:Když splním požadavek od lidí v hospodě tak se mi nepřičtou žádné suroviny.
K čemu slouží divadlo. Mám pocit že také zvyšuje reputaci, ale nevím to jistě.
Lisured podle vzoru pán
No to vím že to přidá body ale mohli by se přičíst i nějaké suroviny.Lisured píše:Myslím že se za to přičtou 4 body důvěry obyvatel.Myslik píše:Když splním požadavek od lidí v hospodě tak se mi nepřičtou žádné suroviny.
K čemu slouží divadlo. Mám pocit že také zvyšuje reputaci, ale nevím to jistě.