Blooman píše:Na 100% Existuje jiný život... který je vyspělější jak my... je otázka času,kdy nás najde..
četl jsem že až v roce 5060 bude první komunikace(odhad) ale už jednou lidstvo zachytilo neznámý signál mimo signálů satelitů ale tento záhadný signál po pár minutách zase zmizel do hlubin vesmíru
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER =)
Asi minulej rok 22:00 muj bratr prý videl ufo u starý studny vedle chalupy mý bybičky byli jsme tam na prázdninách.Tak v 22:00 jsme tam šli a 2 postavy tam bili já tomu první nechtěl uvěřit ale pak psi začali strašně štěkat a ty postavy tam pořád byli tak sem šel pro kuličovku a začal sem do nich střílet a řekl sem bráchovi at se de schovat je to jak horor žejo zpátky k věci najednou moje malá sestra začala křičet děda výlít zpostele a viděl co se děje pustil psi já sem šel zavolat policii ale telefon byl vypnutej byla bouřka pršelo a strejda šel za mnou a řekl at du k sestře a on si vezme brokovnici a já řekl nelázni já vim žes byl voják ale hned nezabijej a najednou děda přišel a řekl sou pryč a honzo nic neřikej sestře a babičce tohle si necháme pro sebe a pro tebe to platí taky Pepo(Pepa muj strejda)no a šli jsme spát strašidelný žejo jak z nějakýho filmu bylo to dost drsný a ještě ted na to vzpomínám
Mise888 píše:lidi čtu tu zajímavé odkazy a chci říct že jsem *UFO* taky viděl vypadalo jinak než jste ho viděli vy!
Byl podzim roku 2010, a já se jako každý podvečer koukal z okna na zapadající slunce, když tu se zpoza mraku objevil objekt
vypadal jako papírový drak a měl stejnou konstrukci však byl rovnostraný a bez provázku.Blikal modře žlutě a slabě červeně.
Pohyboval se jako projíždějící objekt na obloze(doleva) já už chtěl zakřičet UFO ale v tu ránu zmizelo za druhým mrakem.
něco ve vesmíru je... četl jsem teorii že v souhvězdí labuti žijí dvě velmi vyspělé civilizace jedni bez pocitů a citů a jedni podobní lidem mezi kterýma jsou i potomci altanťanů věříte téhle teorii? já docela jo
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER =)
Honza009 píše:Asi minulej rok 22:00 muj bratr prý videl ufo u starý studny vedle chalupy mý bybičky byli jsme tam na prázdninách.Tak v 22:00 jsme tam šli a 2 postavy tam bili já tomu první nechtěl uvěřit ale pak psi začali strašně štěkat a ty postavy tam pořád byli tak sem šel pro kuličovku a začal sem do nich střílet a řekl sem bráchovi at se de schovat je to jak horor žejo zpátky k věci najednou moje malá sestra začala křičet děda výlít zpostele a viděl co se děje pustil psi já sem šel zavolat policii ale telefon byl vypnutej byla bouřka pršelo a strejda šel za mnou a řekl at du k sestře a on si vezme brokovnici a já řekl nelázni já vim žes byl voják ale hned nezabijej a najednou děda přišel a řekl sou pryč a honzo nic neřikej sestře a babičce tohle si necháme pro sebe a pro tebe to platí taky Pepo(Pepa muj strejda)no a šli jsme spát strašidelný žejo jak z nějakýho filmu bylo to dost drsný a ještě ted na to vzpomínám
Honza009 píše:Asi minulej rok 22:00 muj bratr prý videl ufo u starý studny vedle chalupy mý bybičky byli jsme tam na prázdninách.Tak v 22:00 jsme tam šli a 2 postavy tam bili já tomu první nechtěl uvěřit ale pak psi začali strašně štěkat a ty postavy tam pořád byli tak sem šel pro kuličovku a začal sem do nich střílet a řekl sem bráchovi at se de schovat je to jak horor žejo zpátky k věci najednou moje malá sestra začala křičet děda výlít zpostele a viděl co se děje pustil psi já sem šel zavolat policii ale telefon byl vypnutej byla bouřka pršelo a strejda šel za mnou a řekl at du k sestře a on si vezme brokovnici a já řekl nelázni já vim žes byl voják ale hned nezabijej a najednou děda přišel a řekl sou pryč a honzo nic neřikej sestře a babičce tohle si necháme pro sebe a pro tebe to platí taky Pepo(Pepa muj strejda)no a šli jsme spát strašidelný žejo jak z nějakýho filmu bylo to dost drsný a ještě ted na to vzpomínám
PS:já nelžu tohle je svatá pravda
hororový film naprosto masakr
Mohli to byt aj ludia...Ale kedze chyba opis postav,a vlastne vsetkych detailov,tak sa z toho neda usudit nic...
víš co? tímhle jsi mne inspiroval na napsání příběhu o UFO
víš co? tímhle jsi mne inspiroval na napsání příběhu o UFO
jsem rád že jsem tě tym inspiroval a napiš že do toho příběhu:inspiroval mě Honza009 kluk z webu budu slavnej jo
a ještě kdybis potřeboval detaili tak napiš SZ
Mno já newim jestli to bylo UFO , ae jen tak když sem spal u babičky šli sme se podívat jakou má bazén teplotu.No podívám se na oblohu a vidím jak něco letí na obloze.Na letadlo potichu , a letělo to jak bych to řek , nemohlo to bejt letadlo letěloto pomalu na letadlo a rychle na vrtulník tak nwm co.Ae svítilo to žluto červeno zeleno modře.Tak nwm jestli to bylo Ufo.
Mimozemšťané navštěvovali v minulosti Zemi ve velkém.Nejvíce se pohybovali kolem Středozemního moře a Severní,Střední a Jižní Ameriky.Třeba jeden kmen domorodců ve Střední Americe má každoroční slavnosti hudba atd. ale vždycky se jeden tanečník nechá převléct do obleku z proutí takže vypadal jako kdyby na sobě měl skafandr a to se ta tradice udržuje od pradávných věků zajímavé že?