Nechapu,jen se nahadzuje zaloha...Nik3 píše:Co zas je???
Se z toho musíš po že ti zničil dům? Aspoň to fungovalo!!!!!![]()
![]()
Minecraft
- 
				ajo33766

Re: Minecraft
Půl hodiny?????????????ajo33766 píše:Nechapu,jen se nahadzuje zaloha...Nik3 píše:Co zas je???
![]()
Někdy v roce 2016 bude mít můj tučňák 10 let. Toť vše...

- 
				ajo33766

Tak mu napis....Mozna ho neco vyrusilo,niekto ma aj realny zivot...Nik3 píše:Půl hodiny?????????????ajo33766 píše:Nechapu,jen se nahadzuje zaloha...Nik3 píše:Co zas je???
![]()
A preco kricis a si tu nastvany?Je to len hra...Vsak pockaj...
- 
				Šaman
 - Silver Rank 5

- Kontaktovat uživatele:

Na webu http://minecraft.xsquared.ca se dá spočítat, jak má vypadat koule z kostiček. Čím větší, tím více to vypadá, jako koule. Daj se spočítat i různý šišoidy  

Zajímavé. Určitě se to bude hodit.Šaman píše:Na webu http://minecraft.xsquared.ca se dá spočítat, jak má vypadat koule z kostiček. Čím větší, tím více to vypadá, jako koule. Daj se spočítat i různý šišoidy
Jinak na server už kromě mě, aja33766 a fsf333 chodí Myslik a Nik3. Nově tam máme spawn room s českou vlajkou, vlastní pokoje a div světa — fsfovo obří iglú. Budujeme věž (jako má šaman) a metro. Později bude rozšířena kapacita kaktusové farmy (ze 6 na 24 kaktusů) a dalších farem. Věci seženete v Ajově obchodě.
Lisured podle vzoru pán

A pokud chcete vlnu a nebo ji obarvit tak přijďte za mnouLisured píše:Zajímavé. Určitě se to bude hodit.Šaman píše:Na webu http://minecraft.xsquared.ca se dá spočítat, jak má vypadat koule z kostiček. Čím větší, tím více to vypadá, jako koule. Daj se spočítat i různý šišoidy
Jinak na server už kromě mě, aja33766 a fsf333 chodí Myslik a Nik3. Nově tam máme spawn room s českou vlajkou, vlastní pokoje a div světa — fsfovo obří iglú. Budujeme věž (jako má šaman) a metro. Později bude rozšířena kapacita kaktusové farmy (ze 6 na 24 kaktusů) a dalších farem. Věci seženete v Ajově obchodě.
ve vaěem světě chybí jeden div světa MineCraftu 
 obří Creeper ze Skylandů 
 to si musíte Skyland naistalovat najít poušť najít Creepera ještě u nohy vykopat z písku změřit kolik má kostek na nohou na těle a na hlavě prostě s ním to bude fuška kdyby jste měli zájem 
  je to jen malá rada protože do vašeho světa nemůžu 

Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
 =)

=)Re: Minecraft
Lisured ako sa mam pripojit na tvoj server?

- 
				ajo33766

Neni online server....Len napis do Multiplayer ogion.ath.cx a je...batman12 píše:Lisured ako sa mam pripojit na tvoj server?
ale kde to mam napisat?ajo33766 píše:Neni online server....Len napis do Multiplayer ogion.ath.cx a je...batman12 píše:Lisured ako sa mam pripojit na tvoj server?