Holky z naší třídy tam sou... tancujou na michaela jacksona + kluci co dělaj scénky (oba postoupily)Knedlik píše:Ty televize jsou hrozný... Bojujou proti sobě jak dlouho! Proč jedna to nedala v sobotu a druhá v neděli.........!!!!!!! Jsou hrozný!!!!!!! Takhle přicházejí o sledovanost
Já koukám na Talent manii,ale o reklamách na ČS má talent
PS: V reklamě na československo má talent ty mažoretky jsou naše seniorkyod naší vedoucí hlavní
Talent mania vs CeskoSlovensko ma talent
Re: Talent mania vs CeskoSlovensko ma talent
Moje sestra má přítele, střihače na nověDavidDuong píše:Já tomu nevěřím. Mě by zajimalo, kde jsi tuto informaci vzal.Blooman píše:Je to takto :
Nova se snažila už v minulém roce udělat tuhle soutěž... ovšem když se zjistilo že na primě má přijít Československo má talent...Nova se dala do pozoru a snažila se něco udělat... Takže udělala něco jako ČSS má talent ale s vlastními pravidly (méně odlišnými)
Takže vlastně Nova měla ten nápad dříve

-
- Wood Rank 3
Mě je jedno na co budu koukat ,ale radši se budu dívat na CS má talent . Talentmania mě moc nezajímá podle mě v talentmanii jsou lidi kteří se vytahují a chtějí strašně moc vyhrát .
Jak jednou řekl CCDN...Josh Blue111 píše:Mě je jedno na co budu koukat ,ale radši se budu dívat na CS má talent . Talentmania mě moc nezajímá podle mě v talentmanii jsou lidi kteří se vytahují a chtějí strašně moc vyhrát .
nesnaž se bejt chytrej.. jen se strapnuješ...
jinak budu se koukat na CSSMT ... protože talentamnia mi připomíná superstar /porodci... atd
Trochu offtopic: Na internetu můžete zhlédnout tyto pořady online: http://talent.zapni.tv
dle mého je oboje nesmírná kravina, ale dám přednost CZ/SK má talent jen kuli tomu že talent manii rozhoduje troška
nic proti ale na rozhodčího mi nesedí
nej porota byla na tuto super star
taky me stvalo to, že davali všude reklamy, takže sem se ani nemohl koukat na kriminálku bez rušení
nic proti ale na rozhodčího mi nesedí
nej porota byla na tuto super star
taky me stvalo to, že davali všude reklamy, takže sem se ani nemohl koukat na kriminálku bez rušení
Hledám Assassins Creed věci. Pište pokud máte
Po tom co sem viděl tak se nebudu koukat ani na jedno...
Jen tak pro informaci... řekl jsem to já
Jen tak pro informaci... řekl jsem to já

Blooman píše:Jak jednou řekl CCDN...Josh Blue111 píše:Mě je jedno na co budu koukat ,ale radši se budu dívat na CS má talent . Talentmania mě moc nezajímá podle mě v talentmanii jsou lidi kteří se vytahují a chtějí strašně moc vyhrát .
nesnaž se bejt chytrej.. jen se strapnuješ...
jinak budu se koukat na CSSMT ... protože talentamnia mi připomíná superstar /porodci... atd
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já když jsem to ještě neviděla tak kdybych šla(ale nešla
) soutěžit tak bych šla na cs ma talent,ale jak jsem viděla porotu tak v talent manii je to lepší
Včera byla dobrá jak Talent mania tak ČS má talent

Včera byla dobrá jak Talent mania tak ČS má talent

-
- Moderátor
TM sem si nahrával takže ještě nemůžu moc mluvit, ale když sem o reklamách přepínal tak skoro pokaždé na TM jenom mluvili, mluvili a mluvili.
Mě teda porota v tom druhým talentu má horší porotu ale nebudeme se tady hádat, někdo rád vdolky, někdo radši holky (víte jak to myslím)...