Fascinuje mě docela lehký způsob vraždění: pád z výšky. A taky jak ty monstra padají

nedávno mě napadly padací dveře na reddust a páčkuwasdreq2 píše:no co rozmyslame a vylepseni minecraftuMise888 píše:vy máte fantaziiale nejsou to špatné nápady
![]()
napis aj ty nieco
S postelemi ubíhá noc rychleji.. když všichni spí..Mise888 píše:nedávno mě napadly padací dveře na reddust a páčkuwasdreq2 píše:no co rozmyslame a vylepseni minecraftuMise888 píše:vy máte fantaziiale nejsou to špatné nápady
![]()
napis aj ty nieco![]()
řeknu systém:
1. využití: rozmístit padací dveře na příkop s lávou připojíte reddust na páčku a na každou noc zatáhnete za páčku a příšery padají sami do příkopu![]()
2. využití: můžete mít sklep
3. využití: past na multi proti zlým hráčům![]()
a vy vymyslíte další využití jo kdyby to šlo
PS: 1. využití asi s přidanými postelemi je na nic
Singleplayer se seká kvůli třeba nedostatku paměti, slabým HW (nízký FPS)...Platfus píše:to je pravda
mě se poslědní dobou hra seká i na singleplayeru
aha proto skoro na všech fotkách z Minecraftu je snížena viditelnostDelold píše:Singleplayer se seká kvůli třeba nedostatku paměti, slabým HW (nízký FPS)...Platfus píše:to je pravda
mě se poslědní dobou hra seká i na singleplayeru
Mně však mizí i kostky, moje chat zprávy se zobrazují až po dlouhých prodlevách...atd (jen ve MP, SP jede v pohodě s Render Distance: Tiny)