Jaké hry hrajete ?
Re: Jaké hry hrajete ?
jj pošlu 

Když se tak koukám na svoje starý příspěvky, tak si říkám jakej jsem to byl malej blbeček :D
-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
ja hraj WoW mayhem 4 wormsy a CRYSIS

-
- Wood Rank 3
Teť jsem začel hrát před měsícem hrál tuto hru a stále jí hraju je velice strašidelná.
Posel Smrti 2 ( Black Mirror 2 )
Je to adventura o sídle Gordonů jestli o ní všchno chcete vědet kupte si jí v obchodech je za dobrou cenu a doporučuju jí každému je tedy trochu strašidelná,ale dá se to vydržet a nepřestanete hrát dokut jí nedohrajete a postavy jsou v 3D a lokalitka neboli jak se to říká stručně prostředí je v 2D skvělá česká známa adventura tedy tento díl byl tedy vytvořen německými autori ,ale pro nás jsou to stále čeští který vytvořili první díl této známe dobré adventury.
Posel Smrti 2 ( Black Mirror 2 )
Je to adventura o sídle Gordonů jestli o ní všchno chcete vědet kupte si jí v obchodech je za dobrou cenu a doporučuju jí každému je tedy trochu strašidelná,ale dá se to vydržet a nepřestanete hrát dokut jí nedohrajete a postavy jsou v 3D a lokalitka neboli jak se to říká stručně prostředí je v 2D skvělá česká známa adventura tedy tento díl byl tedy vytvořen německými autori ,ale pro nás jsou to stále čeští který vytvořili první díl této známe dobré adventury.
nově jsem přesedlal na další NFS...teďka jedu NFS:Carbon a beta verzi NFS: World Online (hodně dobrý díl)
Google
Tf2,
chmatakov
battlefield bad company 2
A farmville
chmatakov
battlefield bad company 2
A farmville

Já nehraju moc her ale zatím hraju takové:Battlefield Bad Company 2 nekdy Battlefield 2
taky hraju nekdy BF 1942
taky hraju nekdy BF 1942
Tak teďka hodně hraju Fifa world cup 2010 (PSP), GTA Vice City stories (PSP), GTA San Andreas (PC)
Myslik píše:Tak teďka hodně hraju Fifa world cup 2010 (PSP), GTA Vice City stories (PSP), GTA San Andreas (PC)
Je ta Fifa 2010? dobrá?
nebo radši ,,Pes,, ?
To není normální Fifa, a říkat co je lepší nebudu, zjisti si to sámBlooman píše:Myslik píše:Tak teďka hodně hraju Fifa world cup 2010 (PSP), GTA Vice City stories (PSP), GTA San Andreas (PC)
Je ta Fifa 2010? dobrá?
nebo radši ,,Pes,, ?

moc se toho nezměnilo: Warcraft III a Empire Earth 3(vychytaná dvojce)
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
=)