já taky ale na jiném serveru na serveru Vampirebatman12 píše:Inak zacnem hravat na serveri ceskejparan.cz
http://ceskejparan.cz/?page_id=32 ten levelcraft je suuuper
EDIT:Nicte listove blocky a padnu vam jablka!!!
Minecraft
Re: Minecraft
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
 =)

=)Re: Minecraft
man Vampire moc nechytilMise888 píše:já taky ale na jiném serveru na serveru Vampirebatman12 píše:Inak zacnem hravat na serveri ceskejparan.cz
http://ceskejparan.cz/?page_id=32 ten levelcraft je suuuper
EDIT:Nicte listove blocky a padnu vam jablka!!!
- 
				Ccdn
 - Moderátor

Musíte mít pro hraní na serverech ceskejparan.cz koupenou hru?

nie, je to zadaraCcdn píše:Musíte mít pro hraní na serverech ceskejparan.cz koupenou hru?
Já sem v banlistu klidně se mrkněte XD

Někdy v roce 2016 bude mít můj tučňák 10 let. Toť vše...

- 
				Ccdn
 - Moderátor

batman12 píše:nie, je to zadaraCcdn píše:Musíte mít pro hraní na serverech ceskejparan.cz koupenou hru?
Díky moc
Server ide preto lebo majkel ho zrusil a niekto ho kupil 

Tak toto by som nikdy nepovedal že sa to dá...
OBSIDIAN SA DA ZNICIT BEZ DIA KRUMPACA!!!!!!!!
ale musíte mať mód singleplayer commands dajte pod seba obsidian stlacte T a napíšte: explode 285!!! a potom vam tobude lagovat ale do chatu napiste: killar. To by som nepovedal a inak sa chcem opytat: ake mate na MC mody? ja mam TooManyItems a Singleplayer commands

ale musíte mať mód singleplayer commands dajte pod seba obsidian stlacte T a napíšte: explode 285!!! a potom vam tobude lagovat ale do chatu napiste: killar. To by som nepovedal a inak sa chcem opytat: ake mate na MC mody? ja mam TooManyItems a Singleplayer commands
Já mám pár Modů z YogBoxubatman12 píše:Tak toto by som nikdy nepovedal že sa to dá...
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
 =)

=)Re: Minecraft
Minecraft je dobrá hra, hrál jsem to taky... Jenže se mi to nějak podělalo takže jsem to přestal hrát