Je hostován u placeného poskytovatele onebit.cz. Na webu běží náš vlastní redakční systém.MichalN píše:nemyslím jenom webnode a další tady ty poskytovate.
já jsem si udělal web, který jsem v nejmenovaném programu celý udělal (text, pozadí...) a nahrál na nejmenovaného poskytovatele. když jsem chtěl udělt nějakou změnu, musel jsem celý web nahrát znova. nahrával jsem ho několikrát dokola.
mamna tebe dotaz: web fan-club-peguin.cz je dělán přes jakého poskytovatele??? nebo není dělám přes nějkého poskytovatele tvorby webů? jak je tedy udělán?
Odstupuju z místa hlavního administrátora
Re: Odstupuju z místa hlavního administrátora
Lisured podle vzoru pán
Michale: si tam hoď WP, pro tebe akorát
Hledám Assassins Creed věci. Pište pokud máte
Lisured: takže jestli to dobře chápu, to co ńa této doméně je, jste vytvořili vy sami a nahráli (naprogramovali) na web?
Platfus: co je to WP?
Platfus: co je to WP?
Chvíli jsem tuto debatu sledoval a ano MichalN To si vytvořili sami jsou mnohem lepší programátoři než já asi kdy budu a Lisured má ve všem co řekl pravdu jo a mimochodem WP je pokud se nemýlím wordpress .
Ach jo škoda že Chovy odchází z postu hlavního administrátora já na tento web chodím už od roku 2007 a vím že jsi tady na webu udělal mnoho ale čas je čas. Hlasuji aby byl Lisured novým hlavním administrátorem jestli to teda přijme.
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
=)
=)
-
- Wood Rank 1
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
Nekteří z vás si mě možná ještě pamatuji jak ve zlem tak v dobrém. Po nekolika mesicich jsem se opet rozhodl najit si tento web na googlu a kouknout se co se zmenilo a tohle me fakt dostalo... A určitě nikdo nebude proti když řeknu že si byl dobry admin a malo kdo tě nahradí...
Tímto se s vámi zase loučím...
Čauteee
Nekteří z vás si mě možná ještě pamatuji jak ve zlem tak v dobrém. Po nekolika mesicich jsem se opet rozhodl najit si tento web na googlu a kouknout se co se zmenilo a tohle me fakt dostalo... A určitě nikdo nebude proti když řeknu že si byl dobry admin a malo kdo tě nahradí...
Tímto se s vámi zase loučím...
Čauteee
Mno jestli se stránka zruší bude to tragédie století Kdo mne pak bude informovat o novinkách v CP?(nejsem zas tak všímavý)
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
=)
=)
Možná to převezmu
-
- Wood Rank 0
Jestli necháte neakeho člověka převzít,budete zlatí.Jestli ne a web se zruší,končim s CP a budu hrat tu hroznou pandandu a podobny kravinky.A přejdu plně na WoW.A když tak se zase vratim na SF ale CP pro mě přestane existovat.
Jinak jestli opravdu nevidite nekoho dobreho,dejte to na Lisureda a nebo na MichalaN.
Jinak jestli opravdu nevidite nekoho dobreho,dejte to na Lisureda a nebo na MichalaN.
Mám pocit,že k tobě jde ozbrojený Elf.
-
- Wood Rank 0
tak keď to prevezme MichalN tak to bude ešte väčšia tragédia ako zrušenie webu admin by mohol byť Lisured alebo niekto komu môžeme naozaj veriť