Budoucnost
Budoucnost
Tak jakou máte vysněnou budoucnost?
Já : Atchitekt,Designer nábytku..
Já : Atchitekt,Designer nábytku..
Re: Budoucnost
Herec, grafik. Ještě nwm ale asi obojí. mrknuti
Když se tak koukám na svoje starý příspěvky, tak si říkám jakej jsem to byl malej blbeček :D
[Redacted]
Naposledy upravil(a) Tailor dne pon 09. led 2012 22:44:16, celkem upraveno 2 x.
[Redacted]
-
- Wood Rank 3
No to je těžké si vybrat .¨
Být kuchařem by se ke mě možná hodilo ,ale zas nevím jestli bych zvládl připravit jídlo a stíhat to a stejně ani neumí geometrii tak bych ani nevědel kolik mám dát vody
Tak asi kuchař ne .
Být malířem to je můj životní sen vždycky jsem chtěl namalovat mistrovské dílo .
I fotograf je dobré povolání vím že je trochu težké toto povolání pro Šamana zajímá mě co musí takový fotograf dělat to bych rád vědel.
Být hercem by nebylo špatné ,ale je to jestě težký než být malířem jednou u náš ve škole byl jeden herec z národního divadla a ten nám vše říkal co dělají herci ráno musí se připravovat na nějaký třeba vystoupení být hercem není težké není to jako ve filmech .Herci musí třeba 6 nebo 8 to zkoušet tohle povolání bych asi nezvládl .
ATD.
Jak budu asi velký budu určite malířem .
Být kuchařem by se ke mě možná hodilo ,ale zas nevím jestli bych zvládl připravit jídlo a stíhat to a stejně ani neumí geometrii tak bych ani nevědel kolik mám dát vody

Být malířem to je můj životní sen vždycky jsem chtěl namalovat mistrovské dílo .
I fotograf je dobré povolání vím že je trochu težké toto povolání pro Šamana zajímá mě co musí takový fotograf dělat to bych rád vědel.
Být hercem by nebylo špatné ,ale je to jestě težký než být malířem jednou u náš ve škole byl jeden herec z národního divadla a ten nám vše říkal co dělají herci ráno musí se připravovat na nějaký třeba vystoupení být hercem není težké není to jako ve filmech .Herci musí třeba 6 nebo 8 to zkoušet tohle povolání bych asi nezvládl .
ATD.
Jak budu asi velký budu určite malířem .
- fsf333
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Možná si otevřu nějakou kavárnu a Šamana najmu jako čišníka xD. nebo se hlásí někdo jinej?
taky uvažuju že bych šel na grafickou školu ale nevim....

Liga Jitsu Borec 1 - Vítěz
Liga Jitsu Borec 2 - Vítěz
Jitsu Outpost 3 - Vítěz
Liga find four 2 - Vítěz
Jitsu Ponec - 2 Místo
Liga Jitsu Borec 5 - 3 Místo
Liga find four - 3 Místo
Vyměňuji a prodávám Jitsu karty. Klikni zde.
Seznam všech karet (Kromě serie Water) tady.
mno možná malíř ale má to háček neumím kreslit lidi ani zvířata
mno možná kuchař ale na to nejsem rychlý
mno možná prodavač nějakých pitomých věcí ale neumím matematiku
hold na mě se nic nehodí
jak to tak vypadá budu asi historik
mno možná kuchař ale na to nejsem rychlý
mno možná prodavač nějakých pitomých věcí ale neumím matematiku
hold na mě se nic nehodí

jak to tak vypadá budu asi historik
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
=)

-
- Wood Rank 3
O kavárně jsem také uvažoval že bych mohl udělat kavárnu u tučňáka xDfsf333 píše:Možná si otevřu nějakou kavárnu a Šamana najmu jako čišníka xD. nebo se hlásí někdo jinej?![]()
-
- Moderátor
Jelikož studuji Středni školu technickou tak asi programátor, ale můj sen je buď být herec, režisér, spisovatel nebo programátor u nějaké známé firmy která vyrábí hry (třeba Electronic Arts nebo Nintendo). Ale nejvíc asi ten programátor a režisér.