Jaké vlastníte karty nebo hračky?
Re: Jaké vlastníte karty nebo hračky?
mozeš si to kupit napr. cez e-shop
Ja vlastním 1 balíček kartiet FIRE 3 seria a 1 balíček 3 serie. Čo sa týka toho nakupovania, ja nakupujem priamo cez ebay.com. Zatial som nemal žiadne problémy , kúpil som si tam Fire karty a boli u mna za 3 dni z Anglicka. Ak chcete nakupovat cez ebay.com potrebujete Paypal. A peniaze dostanete na paypal tak že budete "klikať" na stránky na to špecializované takzvané Klikačky alebo PTC (paid to click) stránky. Zárobok na týchto PTC je podla počtu reklám. Normálne zarobíte za 1 reklamu jeden cent ( 0,01$) teda za den 4 centy. Minimálna výplata je zvyčajne 2 doláre - teda za 50 dní máte výplatu.
Dúfam že pomohlo.
Ak chcete vedieť niečo podrobnejšie alebo dobré klikačky tak mi napíšte.
Dúfam že pomohlo.

No na paypal môžeš si dávať peniaze cez kreditku alebo ti niekdo môže poslať.wilik píše:Ja vlastním 1 balíček kartiet FIRE 3 seria a 1 balíček 3 serie. Čo sa týka toho nakupovania, ja nakupujem priamo cez ebay.com. Zatial som nemal žiadne problémy , kúpil som si tam Fire karty a boli u mna za 3 dni z Anglicka. Ak chcete nakupovat cez ebay.com potrebujete Paypal. A peniaze dostanete na paypal tak že budete "klikať" na stránky na to špecializované takzvané Klikačky alebo PTC (paid to click) stránky. Zárobok na týchto PTC je podla počtu reklám. Normálne zarobíte za 1 reklamu jeden cent ( 0,01$) teda za den 4 centy. Minimálna výplata je zvyčajne 2 doláre - teda za 50 dní máte výplatu.
Dúfam že pomohlo.![]()
Klikačky sú zvyčajne len podvody

Ano, dajú sa aj z kreditky posielať ale ked si na overených klikačkách ktoré vyplácajú pravidelne a majú fórum tak sa ničoho nemusíš báť. Ja som stále na tých istých a zatial nebol ani najmenší problém. 

já mám 4 karty jitsu 

Já mám otázku
když nakoupím CP hračku na Ebay,je u ní platný unlock?Předem díky za odpověď! 

a neviš kolik xtoji poštovne a balne???wilik píše:Ja vlastním 1 balíček kartiet FIRE 3 seria a 1 balíček 3 serie. Čo sa týka toho nakupovania, ja nakupujem priamo cez ebay.com. Zatial som nemal žiadne problémy , kúpil som si tam Fire karty a boli u mna za 3 dni z Anglicka. Ak chcete nakupovat cez ebay.com potrebujete Paypal. A peniaze dostanete na paypal tak že budete "klikať" na stránky na to špecializované takzvané Klikačky alebo PTC (paid to click) stránky. Zárobok na týchto PTC je podla počtu reklám. Normálne zarobíte za 1 reklamu jeden cent ( 0,01$) teda za den 4 centy. Minimálna výplata je zvyčajne 2 doláre - teda za 50 dní máte výplatu.
Dúfam že pomohlo.![]()
CP je nej online hra!!!!
Vždy je tam napísané či tam je alebo nie je unlock.vtipoman píše:Já mám otázkukdyž nakoupím CP hračku na Ebay,je u ní platný unlock?Předem díky za odpověď!

Balné tam nie je a poštovné môže byť rôzne. Niekedy tam poštovné je zadarmo niekedy nie.borec12 píše:a neviš kolik xtoji poštovne a balne???wilik píše:Ja vlastním 1 balíček kartiet FIRE 3 seria a 1 balíček 3 serie. Čo sa týka toho nakupovania, ja nakupujem priamo cez ebay.com. Zatial som nemal žiadne problémy , kúpil som si tam Fire karty a boli u mna za 3 dni z Anglicka. Ak chcete nakupovat cez ebay.com potrebujete Paypal. A peniaze dostanete na paypal tak že budete "klikať" na stránky na to špecializované takzvané Klikačky alebo PTC (paid to click) stránky. Zárobok na týchto PTC je podla počtu reklám. Normálne zarobíte za 1 reklamu jeden cent ( 0,01$) teda za den 4 centy. Minimálna výplata je zvyčajne 2 doláre - teda za 50 dní máte výplatu.
Dúfam že pomohlo.![]()

-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
Já mám figurky MixNmatch (kovboj a ir) a ještě ornažovýho puffla

Mám 756 dní (aktualizace dne 2.1.2011)
jen se chci zeptat kde je napsane kolik stoji poštovne na ebay
CP je nej online hra!!!!